Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 15:33

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος νίκησε 6-2 τη Μπαρτσελιώμα

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος νίκησε 6-2 τη Μπαρτσελιώμα

 

Η Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος ήταν σαρωτική στο ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των εργαζομένων με αντίπαλο την Μπαρτσελιώμα.

Το παιχνίδι έγινε την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» με την Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος να κερδίζει με 6-2 και να πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας την Auto Berlin, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο. 

Στο 2' ο Λάππας με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 11' μετά από σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Βαβαρούτσος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Στο 21' ο Ψυχάρης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο 34' από πάσα του Βαβαρούτσου ο Ηλιόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 3-1. 

Στο 39' ο Μπαχράμης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-1. 

Στο 46' ο Λάππας με σουτ λίγο έξω από την περιοχή σημείωσε το 5-1. 

Στο 55' από πάσα του Γιαννακόπουλου ο Ηλιόπουλος με σουτ σημείωσε το 6-1.

Στο 65' ο Μπρέγιαννης με ωραίο σε εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 6-2. 

Διαιτητής ήταν ο Τσακόπουλος με βοηθούς την Ε. Τσαούση και την Παπαϊωάννου. 

Δοκάρια - ευκαιρίες

Στο 17' ο Μπαχράμης με σουτ "σημάδεψε" το κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Λάππας έκανε τη σέντρα στην περιοχή για τον Ι. Αθανασόπουλο, αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ηλιόπουλος (9' σουτ), Ι. Αθανασόπουλος (15' σουτ, 41' διαγώνιο σουτ), Λάππας (23' ψηλοκρεμαστό πλασέ), Μπρέγιαννης (42' σουτ), Ψυχάρης (63' σουτ), Βεργόπουλος (64' σουτ), Θειακός (70' σουτ) και Λιάπης (73' μακρινό σουτ)  

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ/ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Γ. Χριστόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καρούμπαλης, Χρ. Χριστόπουλος, Κορδελάκος, Μπαχράμης, Σωτηρόπουλος (41' Μπαρμπίτσας), Ηλιόπουλος, Ι. Αθανασόπουλος (47' Θειακός), Βαβαρούτσος, Λάππας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Δρακόπουλος, Μπαρδουνιώτης (30' λ.τρ. Πράττης), Μούκας, Α. Γκάργουλας, Μπρέγιαννης, Κοζομπόλης (54' Βεργόπουλος), Λιάπης, Σκλήρης, Ζαφειρίου (52' Καραϊσκος), Ψυχάρης. 

Ενα ματς σήμερα

Χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνουν τα ματς Αναδόμηση/Κατασκευή - Ξυλοκόποι και ΚΤΕΛ - 9ο Σύνταγμα Πεζικού. Η 7η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με το ματς Ευθυγραμμίσεις Αγγελος - Auto Berlin. Η σέντρα θα γίνει στις 9.15 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» με διαιτητή τον Ζαρακοβίτη και βοηθούς τους Ρηγόπουλο, Βανικιώτη.