Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017 12:05

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Eξάρες για Auto Berlin και 9ο Σύνταγμα

Γράφτηκε από τον

 

Με τρία ματς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η 8η αγωνιστική στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού.

Auto Berlin και 9ο Σύνταγμα σημείωσαν επιβλητικές νίκες απέναντι σε Μπαρτσελιώμα και Αναδόμηση/ Κατασκευή, αντίστοιχα, ενώ τη χαρά της νίκης γεύτηκαν και οι Λογιστές κόντρα στις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος. 

Χθες το βράδυ επρόκειτο να διεξαχθεί το εξ αναβολή ματς της 4ης αγωνιστικής Ξυλοκόποι - Μηχανικοί.

Η εικόνα των αγώνων της Τετάρτης έχει ως εξής: 

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ - ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 6-1

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σγάντζο, που σημείωσε 4 γκολ, το 9ο Σύνταγμα Πεζικού επιβλήθηκε με 6-1 της Αναδόμησης/Κατασκευής.

Ο επιθετικός του Στρατού βρέθηκε σε καλή ημέρα και οδήγησε την ομάδα του στην 3η της νίκη και 2η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Αναδόμηση σε 2ο σερί παιχνίδι ξεκίνησε με 9 παίκτες, στο 20' με τη είσοδο του Λούτα, που έπαιξε τερματοφύλακας, αγωνίστηκε με 10. Μέχρι το 50' όπου τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε ο Παπανικολόπουλος και τελείωσε τον αγώνα και πάλι με 9 παίκτες.

Μόλις στο 3' ο Σγάντζος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0, παρότι απέκρουσε ο Παπανικολόπουλος, η μπάλα με τα φάλτσα που είχε κατέληξε στα δίχτυα. Στο 8' ο Σγάντζος εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 25' ο Σγάντζος με σουτ στην κλειστή γωνία του Λούτα σημείωσε το 3-0. Στο 31' ο Μπαλάσης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Σγάντζο, αυτός πρόλαβε και έπιασε την κεφαλιά προ του Λούτα που έβγαινε από την εστία του και έφτασε στον Καραγιώργο, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία "έγραψε" το 4-0. Στο 46' ο Παολίν κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή από τον Μπαλάση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγκελί και έκανε το 4-1. Στο 55' ο Καραγιώργος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 69' οι Σγάντζος και Ματζώρος άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο πρώτος με πλασέ προ του Λούτα διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς διαιτητές την Ε. Τσαούση και τον Αντ. Μιχαλόπουλο.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Κουραμπάς, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης, Σγάντζος, Καρλής, Μ. Γιακουμής (66' Νταντής), Ματζώρος, Γεωργόπουλος, Φέστας, Νασιούλας, Καραγιώργος (58' Καναλουπίτης).

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Παπανικολόπουλος, Μάτσι, Λούτα, Αραπάκης, Ελ. Κοστρένι, Βαγγέλι, Ντίνι, Λουλάι, Ν. Γιακουμής, Παολίν.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ BARCODE CAFE - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1-2

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Ένωση Λογιστών Μεσσηνίας που κέρδισε με 2-1 τις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode cafe. 

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα των Λογιστών, με σουτ του Λάσκαρη στο 23'. Οι Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode cafe ισοφάρισαν στο 50' με διαγώνιο σουτ του Βασιλόπουλου. Το τελικό 1-2 σημειώθηκε στο 62' με τον Χαρίτο να εκτελεί φάουλ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, δεν μπόρεσε κάποιος αμυντικός να την διώξει και λίγο πριν γραμμή του τέρματος φαίνεται να την βρίσκει ο Κ. Ξυδέας πριν καταλήξει στα δίχτυα. 

Η ομάδα των Λογιστών ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 65' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χαρίτος γιατί έπεσε σκόπιμα για να κερδίσει πέναλτι. Η πρώτη κίτρινη ήταν στο 61' όταν εκτέλεσε φάουλ πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καύκας με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Ρηγόπουλο και Τζιαμουράνη.  

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Καλογερόπουλος, Μπάρας, Κουτσαντώνης, Μπίνης, Σκομόπουλος, Παναγόπουλος, Μαλαπάνης, Κάππος, Σπαντιδέας, Πετράκος, Τζανετάκος. Επαιξαν και οι Ζαγαρέλος, Βασιλόπουλος, Κατσαφάδος, Μπάμπαλης.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νικολόπουλος, Λάσκαρης, Λιάππας, Ηλ. Κοντέας (70' Πετρόπουλος), Κ. Ξυδέας, Κούβελας (41' Φαράντος), Δουλάμης (41' Καραγιαννίδης), Κοκονούζης, Κ. Δαβίλλας (70' Γαϊτανάρος), Β. Κοντέας, Χαρίτος.

AUTO BERLIN - ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 6-0

Επιβλητική σε σκορ νίκη, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε η Auto Berlin, κερδίζοντας με 6-0 τη Μπαρτσελιώμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γ. Τσιγαρίδης ο οποίος σημείωσε τα 4 από τα 6 γκολ της ομάδας του και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ.

Στο 8' από σέντρα του Μωράκη στο β' δοκάρι ο Γιαννόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή κεφαλιά στην κίνηση "έγραψε" το 1-0. Στο 30' από πάσα του Κατσούλη ο Γ. Τσιγαρίδης με φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστία του Κατσικέα και έκανε το 2-0. Στο 45' μπαλιά του Ντανταβασίλη στον Γ. Τσιγαρίδη, αυτός με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 3-0. Στο 55' και πάλι ο Γ. Τσιγαρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-0. Στο 58' ο Πολιτόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Γ. Τσιγαρίδη, ο οποίος με σουτ από τη γραμμή της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 59' ο Λιάπης με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 69' ο Ντανταβασίλης με σουτ έξω από την περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τις Β. Ρηγοπούλου και Αγγελή.

AUTO BERLIN: Καρόπουλος, Καλαποθάκης (60' Ψώνης), Αθ. Τσιγαρίδης (54' Βρυώνης), Μαντούκας, Μανιάτης, Ντανταβασίλης, Κατσούλης (54' Πολιτόπουλος), Μωράκης, Γ. Τσιγαρίδης, Μπελαούρης, Γιαννόπουλος (57' Φράγκος). 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Δρακόπουλος, Κοζομπόλης (61' Κληρόπουλος), Αντ. Γκάργκουλας, Μούκας, Μπρέγιαννης, Καλογερόπουλος (54' Λιάπης), Π. Σακελλαρόπουλος, Ψυχάρης, Δ. Γκάργκουλας, Σκληρής (46' Πράττης).

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2-2

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Ξυλοκόποι και οι Μηχανικοί στο προχθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Με γκολ στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα, ο Π. Ζιώγος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και οι Ξυλοκόποι με αυτό το αποτέλεσμα έπιασαν στην πρώτη θέση την Auto Berlin.

Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της παρουσίας των δύο ομάδων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς κρίνεται δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε στο 6' όταν ο Ταμπούρης εκτέλεσε φάουλ από μακριά και ο Ζιώγος που βγήκε στην πλάτη των αμυντικών με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30' οι Μηχανικοί έφεραν το ματς στα ίσια με ωραίο σε εκτέλεση γκολ από τον Νταγιόπουλο. Ο Ηλ. Παπακωνσταντίνου έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Νταγιόπουλο και αυτός με σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας του Ζαρέντη και έκανε το 1-1. Στο 45' λίγο έλειψε ο Νταγιόπουλος να χριστεί ξανά σκόρερ όταν σε σέντρα του Βρυώνη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατέβασμα κτύπησε έξω από τη γραμμή του τέρματος. Στο 67' ο Νταγιόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Λουμάκη, αυτός βγήκε πίσω από τους αμυντικούς έφτασε στην περιοχή απέφυγε με προσποίηση τον Ζαρέντη και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στην εστία κάνοντας έτσι το 1-2. Στο 80' ο Σπάγος έκανε τη σέντρα και ο Ζιώγος με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Αλευρά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο 61' οι Μηχανικοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, όμως ο διαιτητής Σταυρόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ρουμελιώτη και Αντ. Μιχαλόπουλο.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Ζαρέντης, Σταυρόπουλος, Σαρδέλας, Παπαγεωργίου (69' λ.τρ. Λουκόπουλος), Κοκώνης (41' Κόκκινος), Παπαγεωργόπουλος, Γκέλης, Εμιρζάς, Σπάγος, Ταμπούρης (54' Πεχλιβάνης), Ζιώγος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Μπλέτσας, Μαρινάκης, Σακκάς, Μίντζηρας, Αγγελόπουλος, Νταγιόπουλος, Λουμάκης, Βρυώνης (60' λ.τρ. Μπ. Παπακωνσταντίνου), Παναγιωτόπουλος.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 8 αγώνες)

1. Ξυλοκόποι 32-8 20

-. Auto Berlin 29-7 20

3. Μηχανικοί 26-13 17

4. Υαλοτεχνική 25-16 14

5. 9ο Σύνταγμα 17-15 11

6. Λογιστές 9-15 9

7. Μπαρτσελιώμα 11-27 5

-. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 10-23 5

-. ΚΤΕΛ 4-23 5

10.  Αναδόμηση/ Κατασκευή 12-28 4

 

Οι σκόρερ 

Αλλαγή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ είχαμε μετά τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής, όπου οι Γιώργος Τσιγαρίδης της Auto Berlin και Γιώργος Σγάντζος του 9ου Συντάγματος Πεζικού βρίσκονται στην 1η και 2η θέση με 13 και 11 γκολ αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες πέτυχαν από 4 γκολ στα παιχνίδια των ομάδων τους με Μπαρτσελιώμα και Αναδόμηση/Κατασκευή αντίστοιχα την Τετάρτη. Ακολουθούν στην 3η θέση ο Νίκος Λουμάκης των Μηχανικών με 10 γκολ και στην 4η ο Σταύρος Κάππος των Ξυλοκόπων με 8 γκολ.

Αναλυτικά οι σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής είναι:

13 γκολ: Γ. Τσιγαρίδης (Auto Berlin).

11 γκολ: Σγάντζος (9ο Σύνταγμα).

10 γκολ: Λουμάκης (Μηχανικοί). 

8 γκολ: Κάππος (Ξυλοκόποι).

7 γκολ: Ζιώγος (Ξυλοκόποι).

6 γκολ: Δεμπεγιώτης (Μηχανικοί), Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

5 γκολ: Παολίν (Αναδόμηση), Βαβαρούτσος (Υαλοτεχνική).

4 γκολ: Πολιτόπουλος, Γιαννόπουλος (Auto Berlin), Λουκόπουλος, Ταμπούρης, Εμιρζάς (Ξυλοκόποι), Ι. Αθανασόπουλος, Λάππας (Υαλοτεχνική).

3 γκολ: Τζανετάκος (Ευθυγραμμίσεις Άγγελος), Κ. Δαβίλλας (Λογιστές), Νταγιόπουλος (Μηχανικοί), Πεχλιβάνης (Ξυλοκόποι), Πατσούλας, Καραγιώργος (9ο Σύνταγμα).

2 γκολ: Μωράκης, Σπυρόπουλος, Φράγκος (Auto Berlin), Ελ. Κοστρένι, Αν. Βαγκελί (Αναδόμηση), Πετράκος (Ευθυγραμμίσεις Αγγελος), Χαρίτος (Λογιστές), Κεράνης, Νταγιόπουλος, Παναγιωτόπουλος (Μηχανικοί), Καλογερόπουλος, Λιάπης, Δ. Γκάργκουλας, Ψυχάρης, Μπρέγιαννης,(Μπαρτσελιώμα), Θειακός, Μπαχράμης (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Βρυώνης, Ντανταβασίλης (Auto Berlin), Αραπάκης, Γκ. Κοστρένι, Γιακουμής (Αναδόμηση), Κορέτας, Σπαντιδέας, Παπαδέας, Σκομόπουλος, Βασιλόπουλος (Ευθυγραμμίσεις Αγγελος), Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Δημητρουλόπουλος, Κάντζας (ΚΤΕΛ), Λιάππας, Κούβελας, Λάσκαρης (Λογιστές), Μπλέτσας, Πλάγος, Ξενάκης (Μηχανικοί), Κυριαζόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Καμπαναράκης, Παπαγεωργόπουλος (Ξυλοκόποι), Γρηγορόπουλος, Μπαρμπίτσας (Υαλοτεχνική).

 

Αυτογκόλ: Δ. Αθανασόπουλος (Υαλοτεχνική).