Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017 11:33

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα το φιλικό με Ικαρο Ν. Ιωνίας - Αφιερωμένο στη μνήμη του Π. Μπαχράμη

Γράφτηκε από τον

 

Αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της "Μαύρης  Θύελλας" Παναγιώτη Μπαχράμη, είναι το φετινό φιλικό των Παλαιμάχων της Καλαμάτας με τον Ικαρο Ν. Ιωνίας, που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Ενα ματς θεσμός από το 2002, που γίνεται τον Ιούνιο στην Καλαμάτα και το φθινόπωρο στην Αθήνα. 

Οι δύο ομάδες έχουν άριστες φιλικές σχέσεις από το 1973 που είχαν τεθεί αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας  σ' ένα παιχνίδι που σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων και κρατά μέχρι σήμερα, για ματς Β' εθνικής, μιας και βρέθηκαν 40.000 και άγνωστος αριθμός φιλάθλων έξω από αυτό,  την χρονιά που η ομάδα της Καλαμάτας πήρε την άνοδο στην Α Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Να σημειωθεί ότι στο αυριανό φιλικό, πριν την έναρξη θα τιμηθούν για την πρόσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Ηλίας Λαγογιάννης από τους παλαιμάχους του ΠΣ Η Καλαμάτα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μουλατσιώτης από την ομάδα παλαιμάχων του Ικαρου.

Την αποστολή της Ν. Ιωνίας θα συνοδεύει ο Μεσσήνιος στην καταγωγή δήμαρχος κ. Γκότσης.  

 

Τέλος, οι προπονητής της ομάδας των παλαιμάχων της Καλαμάτας Νικήτας Παπανικολόπουλος και Νίκος Μουλατσιώτης καλούν τους παλαίμαχους να βρίσκονται στις 5 στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".