Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017 12:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που συνεχίζω", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Για τη δεύτερη σεζόν στον πάγκο του Παμίσου ετοιμάζεται ο Αλέξης Μαντζούνης...

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε, όπως αναμενόταν, ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Νησιώτες. Στην πρώτη του χρονιά, ο Πάμισος ήταν από τις ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία και τερμάτισε στην 4η θέση της Α' τοπικής (υστέρησε στην ισοβαθμία με τον Πανθουριακό). Ο ίδιος είχε δηλώσει εδώ και καιρό στο "Notosport" ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Μεσσήνη, εάν η διοίκηση κρίνει ότι αξίζει τη θέση του προπονητή. 

Γι' αυτό και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε χρόνο ρεκόρ. Συγκεκριμένα μετά τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης. οι παράγοντες του Παμίσου ανακοίνωσαν ότι συνεχίζει στον πάγκο ο Αλέξης Μαντζούνης. 

"Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που η διοίκηση του Παμίσου αποφάσισε να συνεχίσω και τη νέα χρονιά. Εχω ξαναπεί ότι δεν είχα κανέναν λόγο να φύγω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπό μου. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και αφού ξεκουραστούμε για λίγο, θα ξεκινήσουμε τη δουλειά", λέει στο "Notosport" ο έμπειρος τεχνικός, που ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση σχετικά με το φετινό ρόστερ, αλλά και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών, ώστε να μην χρειαστούν πολλές μεταγραφές στη θερινή περίοδο, αλλά λίγες και καλές που θα βοηθήσουν τον Πάμισο να πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική.