Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 13:35

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Γροθιά παίκτη σε διαιτητή και διακοπή στο παιχνίδι ΚΤΕΛ - Αναδόμηση/ Κατασκευή

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Γροθιά παίκτη σε διαιτητή και διακοπή στο παιχνίδι ΚΤΕΛ - Αναδόμηση/ Κατασκευή

 

Η διακοπή του αγώνα ΚΤΕΛ - Αναδόμηση/ Κατασκευή λόγω γροθιάς παίκτη σε διαιτητή σημάδεψε αρνητικά την 9η αγωνιστική της α' φάσης του πρωταθλήματος μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων). 

Συγκεκριμένα, στο 32' του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Βαγκελί για ένα φάουλ και ο διαιτητής Γιαννέτσος του έδειξε κίτρινη κάρτα. Για νέα έντονη διαμαρτυρία του έβγαλε μετά από λίγα δευτερόλεπτα και δεύτερη κίτρινη και την κόκκινη κάρτα.

Βλέποντας την κόκκινη κάρτα ο Βαγκελί χτύπησε γροθιά στο πρόσωπο τον Γιαννέτσο, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια και διέκοψε το παιχνίδι. 

Μάλιστα στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής αναφέρει επίσης ότι την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια δέχτηκε και φραστική επίθεση από τον Μάτσι. 

Για την ιστορία, μέχρι εκείνο το σημείο η Αναδόμηση/Κατασκευή ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. 

Στο 1' προηγήθηκε η Αναδόμηση με γκολ του Λουλάι με σουτ, από σέντρα του Παολίν. Στο 14' ο Παολίν έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο, προχώρησε και με σουτ πέτυχε το 0-2. Δοκάρι είχε ο Παολίν με κεφαλιά. 

Στο 18' ο Κ. Κατράνης με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-2.

ΚΤΕΛ: Γουρνάς, Νίκας, Μπρέγιαννης, Μητρογιαννόποπυλος, Καλύβας, Μπανίκα, Κ. Κατράνης, Δημητρουλόπουλος, Βόλος, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Λεμπέσης. Στον πάγκο ήταν οι Καδάς, Νιάρχος, Σακκάς.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Γιαννόπουλος, Μάτσι, Γκέγκα, Ελ. Κοστρένι, Τζιέλα, Βαγκελί, Ντίνι, Λουλάι, Λουκάκος, Παολίν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2-2

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελιώμα και η Ένωση Λογιστών Μεσσηνίας. Οι δύο ομάδες έμειναν εκτός πλέι οφ ενώ για την Ένωση Λογιστών θυμίζουμε ότι ήταν η πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα όπου είχε θετική παρουσία. 

Στο 15' σέντρα του Σκλήρη, ο Ζαφειρίου δεν πρόλαβε να πλασάρει και η μπάλα έφτασε στο β' δοκάρι, εκεί που κινήθηκε ο Λιάπης και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 18' μπροστινή μπαλιά του Κούβελα για τον Κ. Δαβίλλα, αυτός μπήκε περιοχή και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24' ο Μάρκου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57' ο Πράττης με σουτ στην κίνηση έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελιώμα, κάνοντας το 2-1. Στο 72' από κόρνερ του Καραγιαννίδη ο Λάσκαρης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τον Βοσνάκη και την Αγγελή.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Ζαφειρίου, Σκλήρης, Καραΐσκος, Λιάπης, Μπρέγιαννης, Δρακόπουλος, Δ. Γκάργκουλας (28' Κληρόπουλος), Αντ. Γκάργκουλας, Μούκας, Ι. Σακελλαρόπουλος. Επαιξαν και οι Κόσσυβας, Πράττης, Κοζομπόλης. 

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Γαϊτανάρος, Κ. Δαβίλλας, Ηλ. Κοντέας, Φαράντος (60' Πετρόπουλος), Κ. Ξυδέας, Κοκονούζης, Δουλάμης, Μάρκου, Καραγιαννίδης, Κούβελας, Λάσκαρης.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΕΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE 4-2

Ωραίο θέαμα πρόσφεραν Μηχανικοί και Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode Cafe με τους πρώτους να κερδίζουν με 4-2 και να μπαίνουν στην 4άδα που θα συνεχίσει στα πλέι οφ. Από τις Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode Cafe πολύ καλή παρουσία είχε ο Άγγελος Παναγόπουλος που κάθισε στα γκολπόστ και κράτησε χαμηλά το σκορ με τις αποκρούσεις του. 

Στο 30' μάλιστα τραυματίστηκσε στο πρόσωπο σε σύγκρουση με το Δεμπεγιώτη, ωστόσο συνέχισε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. 

Στο 27' ο Παναγιωτόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Παναγόπουλος απέκρουσε, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει το γκολ, καθώς η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστία τους και έγινε έτσι το 1-0. Στο 46' ο Πλάγος έκανε τη σέντρα και ο Ξενάκης από το ύψος του πέναλτι σχεδόν με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ενα λεπτό μετά ο Βασιλόπουλος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αλευρά και μείωσε προσωρινά σε 2-1. Στο 50' ο Δεμπεγιώτης με διαγώνιο σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1. Στο 53' ο Σπαντιδέας μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια δεν βρήκε χώρο για σουτ και πάσαρε στον Πετράκο, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Αλευρά και μείωσε σε 3-2. Στο επόμενο λεπτό ο Δεμπεγιώτης με σουτ σημείωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Τσακόπουλος με βοηθούς διαιτητές την Ε. Τσαούση και τον Ρουμελιώτη.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Αγγελόπουλος (51' Μαρινάκης), Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Μίντζηρας, Μπλέτσας (41' Κεράνης), Πλάγος, Ξενάκης, Δεμπεγιώτης, Λουμάκης, Βεργινάδης (20' Παναγιωτόπουλος), Σακκάς. 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Παναγόπουλος, Μπάρας, Κορέτας, Μπίνης, Καράγιωργας (41' Βασιλόπουλος), Σπαντιδέας, Κατσαφάδος (57' Μπάμπαλης), Ζαγαρέλος (71' Κουτσαντώνης), Κάππος (48' Κόκκαλης), Τζανετάκος, Πετράκος.