Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 19:04

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα με Αλεβίζο

Γράφτηκε από τον

Με τα χρώματα του Εθνικού Μελιγαλά θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Βασίλης Αλεβίζος.

Ο 35χρονος μεσοαμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και αποτελεί το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα, μετά τον Ηλία Καπόγλη. Ο Αλεβίζος αγωνίστηκε πέρυσι αρχικά στην Εράνη και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή.
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Εθνικό, ο οποίος είναι κοντά στον μεσοεπιθετικό του Α.Ο. Φαραί Στέλιο Σπανό και τον επιθετικό της Μεθώνης Βαγγέλη Κουλόπουλο. Δύο επίσης αξιόλογοι παίκτες, οι οποίοι εφόσον αποκτηθούν, θα ενισχύσουν αισθητά την ομάδα του Μελιγαλά.

Οι ανανεώσεις

Στο μέτωπο των ανανεώσεων,, μετά τον Τάκη Καρατζούλια, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και οι Στάθης Θανόπουλος και Σταύρος Δημητρέλης. Τόσο ο έμπειρος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, όσο και ο ικανός γκολκίπερ, ήταν βασικά στελέχη στη φετινή σεζόν. Ακόμα αναμένεται να μείνουν και όλοι οι μικροί σε ηλικία παίκτες που διαθέτει ο Εθνικός, ώστε με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν, να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.