Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 18:57

Το πιο δύσκολο ματς αλλά θέλουμε τη νίκη, λέει ο Μίλτος Γκόφας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία της η Καλαμάτα για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αχαΐας.
Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση και μετά ο κ. Γκόφας θα γνωστοποιήσει στους παίκτες ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας, ο προπονητής Μ. Γκόφας και ο τερματοφύλακας Γ. Ριγανάς.
Ο κ. Γκόφας δήλωσε: «Πήγε καλά η προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Μας προβληματίζει ακόμα ο αντικαταστάτης του Τριανταφυλλάκη. Είμαστε σίγουροι ότι η λύση που θα βρεθεί θα είναι η καλύτερη. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας είναι το πιο δύσκολο από αυτά που έχει δώσει η ομάδα, από την ημέρα που ήρθα στην Καλαμάτα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι την Κυριακή θα τα καταφέρουμε».
Ο Γ. Ριγανάς ανέφερε: «Πάμε για τη νίκη γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο αγώνας κυπέλλου

Οπως έκανε γνωστό η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, την επόμενη Κυριακή 17 του μήνα θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του κυπέλλου Γ' εθνικής με το Πανόπουλο.
Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και θα αρχίσει στις 2.30 το μεσημέρι.