Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 14:33

Ο Μπιτσάνης μένει τελικά στον Πανθουριακό!

Γράφτηκε από τον

 

Ένα από τα πιο πλούσιο ρόστερ στην Α' κατηγορία διαθέτει μέχρι στιγμής ο Πανθουριακός, που φρόντισε από νωρίς να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο, ώστε να εκπληρώσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος με δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Η ομάδα έχει ολοκληρώσει κατά 90% τις μεταγραφές. Έχω την ευτυχία να έχω ένα από τα πλουσιότερα ρόστερ που υπάρχουν στη Μεσσηνία. Ο καθένας από το πόστο να κοιτάξουμε να δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα».

Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασία με τον Μάριο Μπιτσάνη, τα νέα είναι ευχάριστα. Αυτό γιατί ο έμπειρος επιθετικός ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε με τη δουλειά του και θα μπορεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτσι ακύρωσε την πρόσφατη συμφωνία του με τον ΠΑΟ Ρουφ, αφού πλέον δεν θα κατοικεί στην Αθήνα αλλά στην Καλαμάτα.

Πάει για δύο νεαρούς

Να σημειωθεί ότι και ο Θεόδωρος Σταθάς πριν από δύο ημέρες συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Πανθουριακό για έναν ακόμη χρόνο και μαζί με τον Πάρη Καλλιντέρη και τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, θα αποτελέσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Είναι σημαντικό ότι έχουν ανανεώσει όλοι οι παίκτες του περσινού ρόστερ εκτός από τους Φάνη Κάνιστρα και Σύλιαν Ντόκο που έχουν αποχωρήσει.

Πλέον εκείνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η ενίσχυση, είναι η απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες αποκτήθηκε ο νεαρός Νίκος Λάσκαρης και έτσι ο αριθμός των ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων παικτών έφτασε τους 5, καθώς υπάρχουν από την περσινή χρονιά οι Μιχάλης Φιλίππου, Γιώργος Κάϊας και οι Ηλίας Φαββατάς, Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι προέρχονται από την παιδική ομάδα. Φυσικά σε αυτούς θα προστεθούν και οι άλλοι δύο υπό απόκτηση νεαροί. Όσο για τον Σπύρο Μαργαρίτη, περιμένει τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων ώστε να δει σε ποια σχολή θα πάει να σπουδάσει και έτσι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος σε ότι αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία.