Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 13:12

Ρευστή η κατάσταση στο Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Μπήκε ο Ιούλιος σήμερα και μια από τις ομάδες της Α’ τοπικής που δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν είναι ο Μιλτιάδης.

Στην ομάδα του Πύργου Τριφυλίας η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Το δεδομένο είναι πως υπάρχει οικονομική στενότητα και οι άνθρωποι που “τρέχουν” για τον ιστορικό σύλλογο είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Υπάρχει και το χειρότερο σενάριο να μην μπορέσει ο Μιλτιάδης να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όμως αυτό δείχνει κάπως μακρινό. Αλλωστε πολλές φορές οι “μελανόλευκοι” βρέθηκαν σε δυσχέρη θέση, όμως μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν στις υποχρεώσεις και μάλιστα επιτυχημένα, όπως έγινε άλλωστε πριν δύο χρόνια όταν η ομάδα είχε ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Ο “εργάτης” του Πυργιώτικου συλλόγου Μανώλης Κατρής κάνει προσπάθειες να κρατήσει όρθιο τον Μιλτιάδη και φαίνεται πως θα καταφέρει, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για προπονητή, όπως και για ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως χειροπιαστά αποτελέσματα.

Το δεδομένο είναι πως αν οι “μελανόλευκοι” κατέβουν στην Α’ τοπική θα έχουν αρκετά μικρό μπάτζετ και θα στοχεύουν στην παραμονή, εν αντιθέσει με τις δύο προηγούμενες χρονιές που κατέκτησαν την 8η και 9η θέση.

Τέλος, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής από τον Μιλτιάδη είναι οι Γιώργος Βέλλης, Αρτέμης Παλιάς και Νίκος Βασιλόπουλος.