Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 11:46

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Αμφειας

Γράφτηκε από τον

Την παραίτησή τους ανακοίνωσαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παπαφλέσσεια Αμφείας!

Ο λόγος της παραίτησης είναι ότι το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί, παρά τις επανειλημμένες, όπως τονίζουν, υποσχέσεις του Δημάρχου κ. Νίκα.

"Εγκαταλείφθηκε το γήπεδο παρά τις υποσχέσεις Νίκα..."

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία παρέμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών που προξενήθηκαν στο γήπεδο της Άμφειας από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο του 2016.

Έγινε πρόχειρος καθαρισμός με πρωτοβουλία και δαπάνες του προέδρου του συλλόγου κ. Σπυρόπουλου Παναγιώτη με ιδιωτικά μηχανήματα.

Ως συνέπεια του παραπάνω τα παιδικά τμήματα δε συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016 – 2017 λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου και της μακρινής απόστασης από το γήπεδο της Σπερογείας για προπονήσεις, αγώνες κ.λ.π

Ο χώρος του γηπέδου της Άμφειας εγκαταλείφτηκε παρά της επανειλημμένες υποσχέσεις του Δημάρχου κ. Νίκα Παναγιώτη στον τοπικό τύπο και στα μέσα ενημέρωσης ότι θα γινόταν τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Π. Σπυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας Κ. Πουλόπουλος και τα μέλη Ι. Παναγιωτακόπουλος, Ν. Βασιλόπουλος, Αικ. Παπαδολιοπούλου, Γ. Γεωργούσης, Δ. Μαλαπάνης, Ε. Σακκάς, Α. Σπυρόπουλος, Π. Κρίκας και Γ. Μαλαπάνης.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ