Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 18:50

Το μεταγραφικό πάρε – δώσε στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Τρίτη εβδομάδα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και λίγες ήταν οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών σε ότι αφορά την ενίσχυση των ομάδων της Α' κατηγορίας.

Πιο δραστήρια κινήθηκε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, που προχώρησε σε ανανεώσεις με αρκετούς παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό, επέστρεψαν οι δανεικοί από ΑΕΚ Καλαμάτας και Ερμή.

Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα προχώρησε προχθές στην πρόσληψη προπονητή ανακοινώνοντας τον Κώστα Παλαμάρα και πλέον σε συνεργασία μαζί του θα κινηθούν για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Η Εράνη, η Σπερχογεία και η Ανδρούσα ξεκίνησαν τις κινήσεις ενίσχυσης, ενώ η τελευταία τις προηγούμενες ημέρες εξέλεξε νέα διοίκηση και τώρα στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή.

Η Εράνη μάλιστα απέκτησε μόλις προχθές τον έμπειρο φορ Αυγερινό Δημητρακόπουλο.

Σημαντική μεταγραφή για τον Εθνικό Μελιγαλά που πήρε τον Παναγιώτη Καραγιάννη (φώτο) ενισχύοντας την επίθεση του.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται ακόμη το Ασπρόχωμα, η Κυπαρισσία, ο Μιλτιάδης και ο Α.Ο. Φαραί.

Αναλυτικά η κατάσταση στην Α’ κατηγορία είναι:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Προπονητής ο Κώστας Στυλιανόπουλος με συνεργάτη του, τον Κώστα Καραμπάγια.

ΗΡΘΑΝ:

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Τριανταφυλλάκης, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Γιώργος Μουλιάτος, Θοδωρής Δασκαλάκης, Γιώργος Μάρης.


ΑΝΔΡΟΥΣΑ

Βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Βαγγέλης Βαβαρούτσος, Νίκος Κατσίποδας, Κώστας Κοσμάς, Νεκτάριος Θεοδωρακάκης.

ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Γκούνης, Νίκος Κακογιάννης.

ΕΦΥΓΑΝ: Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημα κάποια αποχώρηση.


ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

Στασιμότητα υπάρχει έως τώρα στα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν επαφές των παραγόντων με κάποιους προπονητές, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Εχουν φύγει από την ομάδα οι Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Χρήστος Πολίτης.


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προπονητής ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. Εχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ηδη υπάρχει συμφωνία συνεργασίας με τους Τζανέτο Παπαδέα, Ελβις Γκελγκέργια, Βασίλη Κακαλή, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο. Από εκεί και πέρα αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα αρκετοί παίκτες από τον Αίαντα. Εχει αποχωρήσει ο Βασίλης Αλεβίζος.


Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Προπονητής ο Κώστας Παλαμάρας.

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία μαζί του θα ξεκινήσουν τη διαδικασία για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Εχει αποχωρήσει ο Βαγγέλης Τσουκάλης.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Προπονητής ο Φραγκίσκος Κεράνης.

ΗΡΘΑΝ: Βασίλης Αλεβίζος, Ηλίας Καπόγλης, Στέλιος Σπανός, Παναγιώτης Καραγιάννης

ΕΦΥΓΑΝ: Γιάννης Καρύδης, Σταμάτης Φέστας.


ΕΡΑΝΗ

Προπονητής ο Κώστας Λυμπερόπουλος με συνεργάτες του, τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Στασινό Χρονόπουλο. Από το υπάρχο έμψυχο δυναμικό ανανέωσε ο Γιώργος Πέπας.

ΗΡΘΑΝ: Παναγιώτης Αριδάς, Χαράλαμπος Μπακούρος, Αυγερινός Δημητρακόπουλος.

ΕΦΥΓΑΝ: Λυμπέρης Διονυσόπουλος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προπονητής ο Τάσος Χατζηαγγελής.

ΗΡΘΑΝ: Οδυσσέας Διπλάρης, Βαγγέλης Μπάντιος, Σταύρος Μαλαπάνης, Λουκάς Μουχαρέμι, Λέον Μπάχα, Μιχάλης Κουτρουμάνης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Στέφανος Κατσάκος, Γιώργος Μπουρίκας.

ΕΦΥΓΑΝ: Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Μάριος Μαρούδας, Σταύρος Μπάλλας, Γιώργος Μπάλλας, Δημήτρης Πολυμενέας, Στέλιος Ηλιόπουλος, Βασίλης Τζίφας, Παναγιώτης Μπαζάνης.


ΟΜΟΝΟΙΑ

Προπονητής είναι ο Σωτήρης Δημάκης.

ΗΡΘΑΝ: Σταύρος Αγγελής, Περικλής Χαρμπίλας, Σταμάτης Φέστας, Γιάννης Καρύδης, Αρτέμης Πάλιας, Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος, Γιάννης Αντωνακόπουλος, Σταύρος Σώκαλης και Θανάσης Παπαδέας, Μάρκος Φίλαϊ, Ηλίας Φλέσσας.


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα με τον Τάκη Παναγόπουλος να έχει πιθανότητες για να είναι προπονητής και τη νέα περίοδο. Έτσι παραμένει σε εκκρεμότητα η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.


ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο Μιλτιάδη σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ετσι παραμένουν σε εκρεμμότητα τα θέματα της πρόσληψης προπονητή, αλλά και της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Εχουν αποχωρήσει οι Γιώργος Βέλλης, Αρτέμης Παλιάς, Νίκος Βασιλόπουλος.


ΠΑΜΙΣΟΣ

Προπονητής ο Αλέξης Μαντζούνης.

Εχει αποκτηθεί ο Γιώργος Βέλλης, ενώ υπάρχει συμφωνία συνεργασίας με τον Νίκο Πυρρή, με τον παίκτη να περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από τον Εθνικό Σαγέϊκων.


ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Προπονητής είναι ο Γιώργος Αργυρόπουλος.

ΗΡΘΑΝ: Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Νίκος Λάσκαρης, Χρήστος Βυζάς.

ΕΦΥΓΑΝ: Σύλιαν Ντόκο, Φάνης Κάνιστρας, Αρης Μουστάκας.


ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Προπονητής Γιώργος Καλόμαλος.

ΗΡΘΑΝ: Μάρκος Φίλαϊ, Δημήτρης Μπούνας, Σωτήρης Καρτερολιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου

ΕΦΥΓΑΝ: Σταύρος Αγγελής, Βαγγέλης Καραχάλιος.


ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Προπονητής Αντώνης Μαυρέας.

ΗΡΘΑΝ:Θανάσης Γεωργιόπουλος, Θεόδωρος Ντουγέρογλου.

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Πατσιώτης, Αντώνης Στασινόπουλος.


Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Καλαματιανή ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας με το Νίκο Γεωργακλή. Παρελθόν αποτελούν οι Βαγγέλης Καπακλής, Βασίλης Κακαλής, Στέλιος Σπανός.