Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 19:01

Με δικά του παιδιά και ίδια φιλοσοφία συνεχίζει ο Αίας

Γράφτηκε από τον

Με δικά του παιδιά και την ίδια φιλοσοφία θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Αίας.

Σίγουρα η ομάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς αρκετά παιδιά που έπαιζαν βασικοί τη χρονιά που πέρασε, μετακινήθηκαν στον Απόλλωνα Καλαμάτας, με τον οποίο εδώ και λίγο καιρό, έχει ξεκινήσει συνεργασία. Ηδη 9 ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην ιστορική ομάδα και ίσως τους ακολουθήσουν και άλλα παιδιά.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό του Αίαντα, έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους 10 παίκτες και θα προωθηθούν γύρω στα 10 με 12 παιδιά που έπαιζαν με τη μορφή δανεισμού στη Βέργα. Βέβαια θα γίνουν και μεταγραφές, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν. Μάλιστα ο προπονητής Γιάννης Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τους παράγοντες του Αίαντα έχουν ξεκινήσει τις επαφές ώστε να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδα τουλάχιστον δύο παίκτες, έναν μέσος και έναν επιθετικό από τη στιγμή που έχουν αποκτηθεί ήδη ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Γιακουμής και ο 28χρονος αμυντικός Ηλίας Μπουζαλάς, που έμειναν ελεύθεροι από Α.Ε. Μάνης και Νέο Αρι αντίστοιχα.

Μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τον Απόλλωνα, δεν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά το ποιος θα είναι προπονητής στον Αίαντα. Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος θα παραμείνει στον πάγκο του Αίαντα και στον Απόλλωνα αποφασίστηκε να πάει προπονητής ο αδερφός του Παναγιώτης. Συνεργάτης του Γιάννη θα είναι ο Θεόδωρος Σακκάς, προπονητής τερματοφυλάκων, όχι μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και στα τμήματα της ακαδημίας του Καλαματιανού σωματείου.

Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας δεν έχει οριστεί, όμως το Σάββατο 29 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά.