Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 15:41

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ξεκαθαρίζει με Κώστα Κορμπή

Γράφτηκε από τον

 

Τις προσπάθειες τους συνεχίζουν ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας και οι παράγοντες του Απόλλωνα Πεταλιδίου για να κλείσουν άμεσα τα κενά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σε εκκρεμότητα, παραμένει το θέμα της παραμονής του Κώστα Κορμπή και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα να ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις παικτών ώστε να τελειώσει σύντομα η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Θετικό είναι ότι μέχρι στιγμής οι περισσότεροι από τους παίκτες που ήταν την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και την καινούργια χρονιά. Ετσι οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι δεν αναμένεται να είναι πολλές, αφού όπως φαίνεται από τις ανανεώσεις η ομάδα του Πεταλιδίου θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά.

Επέστρεψε ο Φωτόπουλος

Ηδη επέστρεψε μετά από χρόνια ο έμπειρος μέσος Θανάσης Φωτόπουλος. Μια αρκετά σημαντική προσθήκη, αφού εκτός από τη βοήθεια που θα προσφέρει στους αγώνες, θα προσφέρει και τις γνώσεις τους στα νέα παιδιά, ώστε να βελτιωθούν. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί ένας τερματοφύλακας, μιας και η συνεργασία με τον Χρήστο Κάρλο ολοκληρώθηκε. Βέβαια θα γίνει συνάντηση μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.

 Οσο για την προετοιμασία πιθανή ημέρα έναρξης είναι την Κυριακή 20 Αυγούστου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.