Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 16:42

Πιο δυνατό το Δώριο τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

Πιο ενισχυμένο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αναμένεται να παρουσιαστεί το Δώριο την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν γίνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως και σήμερα. Σε ότι αφορά τις προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι, μετά τους Ηλία Φλέσσα και Χρήστο Πολίτη, τη φανέλα του Δωρίου θα φορούν τα αδέρφια Μπάμπης και Βασίλης Κοντοθανάσης, που έμειναν ελεύθεροι από τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Ο Μπάμπης αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, από την άμυνα έως και την επίθεση, ενώ ο Βασίλης είναι αμυντικός μέσος. Σε αυτούς θα προστεθεί ο Σωτήρης Γκρίτζαλης, που αποτελεί εσωτερική μεταγραφή, καθώς τελείωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στη Μεσσηνία, όπου θα κάνει την πρακτική του και θα έχει χρόνο να αγωνίζεται με την ομάδα. Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό όλα τα παιδιά έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους 3 από τους 4 παίκτες που ήρθαν πέρσι, τέτοια εποχή στην ομάδα. Συγκεκριμένα στο Δώριο θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Γιάννης Κατσίβας, Γιώργος Ζέππος, Παναγιώτης Πετράκος.

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής εξέφρασε ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης με σύντομη δήλωση του χθες στο “Notosport”: “Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουμε να έχουμε καλύτερη παρουσία από την προηγούμενη σεζόν”.

Εως τώρα ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο Κλέβις Πετριτάι.

Η προετοιμασία και 3 φιλικά

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει το Δώριο την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Μπουραντώνης έχει αρχίσει να σχεδιάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας.

Μάλιστα προγραμματίσει ήδη τα τρία πρώτα φιλικά τεστ, τα οποία θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Δωρίου. Το πρώτο είναι την Κυριακή 13 Αυγούστου με την Ομόνοια, το δεύτερο είναι με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, με πιθανή ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 27 Αυγούστου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και το τρίτο φιλικό είναι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με την Α.Ε. Μάνης.