Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 17:24

Δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Για την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών, ώστε να ενισχύσει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του κινείται αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών με παίκτες που θέλουν να εντάξουν στην ομάδα. Πρόκειται για τερματοφύλακα, αμυντικό (στόπερ), αμυντικό μέσο και επιθετικό.

Επέστρεψε ο Μαγουλιανίτης

Στόχος είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, το οποίος απαρτίζεται από παιδιά που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους, από τους παίκτες που επέστρεψαν από το δανεισμό τους και είναι οι Οδυσσέας Διπλάρης, Βαγγέλης Μπάντιος, Σταύρος Μαλαπάνης, Λουκάς Μουχαρέμι, Λέον Μπάχα, Μιχάλης Κουτρουμάνης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Στέφανος Κατσάκος, Γιώργος Μπουρίκας και τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε και ο Νίκος Μαγουλιανίτης. Ο 21χρονος μέσος είχε δοθεί δανεικός στο Μεσσηνιακό τη χρονιά που πέρασε.

 Στις αρχές Αυγούστου προσανατολίζονται στον Ολυμπιακό να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την Τρίτη 1η του μήνα ή την επόμενη ημέρα είναι οι δύο πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα.