Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 13:55

ΕΡΑΝΗ: Ντύθηκε ξανά στα “πράσινα” ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά από 4 χρόνια επέστρεψε στην Εράνη ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα της Φιλιατρινής ομάδας τη θερινή σεζόν. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι νεαροί Παναγιώτης Αριδάς, Χαράλαμπος Μπακούρος και ο έμπειρος επιθετικός Αυγερινός Δημητρακόπουλος.

Ο Αλεξανδρόπουλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Εράνης, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα, πήρε μεταγραφή για άλλες ομάδες και φέτος επέστρεψε για να βοηθήσει και αυτός όπως και τα υπόλοιπα παιδιά να υλοποιήσει τους στόχους της. Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και με την εμπειρία του αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές Κώστα Λυμπερόπουλο, Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Στασινό Χρονόπουλο, συνεχίζουν τις επαφές για δύο τουλάχιστον παίκτες, έναν μέσο και έναν επιθετικό.

Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Γιώργος Πέππας, Ανδρέας Χρονόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Γρηγόρης Σταματόπουλος.

Στο φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα συμμετάσχουν και νεαροί παίκτες που θα προωθηθούν από την παιδική ομάδα. Στη διάρκεια της χρονιάς θα μπουν σταδιακά κάποια παιδιά από την παιδική ομάδα.

Η προετοιμασία ορίστηκε να ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.