Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 09:50

ΑΙΑΣ: Με πρωινή προπόνηση αρχίζει την προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα στις 7 το πρωί στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” θα αρχίσει ο Αίας την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νωρίτερα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα αποδυτήρια της ομάδας, εκεί θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο για να κάνουν την πρώτη προπόνηση της περιόδου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας οι προπονήσεις καθημερινά θα είναι πρωινές στο “Π. Μπαχράμης”.

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχιστεί, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η προώθηση των νεαρών παιδιών που προέρχονται από το παιδικό τμήμα και η αξιοποίηση τους. Ετσι όσα παιδιά είχαν δοθεί με τη μορφή δανεισμού στη Βέργα, τώρα θα επιστρέψουν στον Αίαντα, αλλά στην ανδρική ομάδα.

Ο προπονητής Γιάννης Σακελλαρόπουλος (φώτο) θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της χρονιάς, τους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Γιακουμή, Ηλία Μπουζαλά και τους Βαγγέλη Κολοκάθη, Νίκο Ζέρβα, Αργύρη Ζέρβα, Γιώργο Κονταργύρη, Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο, Κώστα Παπαθεοδωρίδη, Γιώργο Αδαμόπουλο, Ιάσωνα Καραχάλιο, Χρήστο Παυλέα, Παναγιώτη Γκούζο, Κώστα-Αντώνη Τσίχλη, Βασίλη Ζαχαριά, Δημήτρη Καλογερόπουλο, Στέλιο Λαμπρόπουλο, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, Σωτήρη Σάμιο, Ακη Καραβίτη, Σταύρο Βασιλάκη, που επέστρεψαν από τη Βέργα.