Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 16:14

Ραντεβού στο γήπεδο για την Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αρχίζει η Αναγέννηση Παραλίας σήμερα στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Η διοίκηση, ο προπονητής Κώστας Στυλιανόπουλος (φώτο) με συνεργάτη του Κώστα Καραμπάγια έχουν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέα αποκτήματα στο “Γ. Λουκαρέας” ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Οι παράγοντες μαζί με τους Στυλιανόπουλο και Καραμπάγια συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού και εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες κινήσεις.

Συμφωνία με Μπιζίμη, Σταματόπουλο

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στη “Μπάρτσα” μετά από έναν χρόνο ο 32χρονος αμυντικός Γιώργος Χάντζος, που έπαιζε στην Ομόνοια. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο αμυντικό Ηλία Μπιζίμη (έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμάτας) και 36χρονο αμυντικό Παναγιώτη Σταματόπουλο (έπαιζε στο Διαβολίτσι) και μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να αγωνιστούν στην Αναγέννηση. Στην ομάδα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο 19χρονος μέσος Γιάννης Μάλαμας, που είχε έρθει πέρσι με τη μορφή δανεισμού από τα Πράσινα Πουλιά. Ομως έμεινε ελεύθερος και ανανέωσε τη συνεργασία του για άλλον ένα χρόνο.

Η μεταγραφική ενίσχυση θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Ηδη οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχει προχωρήσει και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση έχει αποκτήσεις τους Ηλία Καρμπαλιώτη, που επέστρεψε από τη Χώρα, Στάθη Τσουλάκο και Δημήτρη Σκαφιδά, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Κώστας Λίβας, Γιάννης Πανταζής, Ηλίας Δουρούμης, Κώστας Ξυδέας, Βαγγέλης Ταμπάκης,. Ερωτηματικό παραμένει για την ώρα το θέμα της παραμονής του 29χρονου αμυντικού Βασίλη Βεργόπουλου. Οι επαφές της ομάδας μαζί του έχουν προχωρήσει και σύντομα αναμένεται και αυτό το θέμα να ξεκαθαρίσει.

Πρώτη γνωριμία

Χθες αργά το απόγευμα έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ντα Λουζ, καφετέρια στην παραλία που διατηρεί ο Κώστας Καραμπάγιας, συνεργάτης του προπονητή Κώστα Στυλιανόπουλου. Εκεί έγινε η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα και οι παίκτες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.