Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 12:18

Tόπο στα νιάτα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με στόχο τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α’ τοπικής, ο Απόλλωνας Καλαμάτας ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος μιλώντας στο “Notosport” για τους στόχους του ιστορικού συλλόγου ξεκαθάρισε ότι “Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου και παράλληλα με τα παιδιά που έχουμε στις τάξεις μας, να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές εν δυνάμει εθνικών κατηγοριών”.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα στηριχθεί σε μικρούς σε ηλικία παίκτες., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να κάνουν στο μέλλον το βήμα παραπάνω.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος θα έχει συνεργάτες του, τον γυμναστή Θανάση Τσούκλερη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Σακκά.

Στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα έχουν τους Δημήτρη Μανωλόπουλο, Δημήτρη Τσουλάκο, Αποστόλη Τρικουράκη, Γιάννη Παυλάκο, Σπύρο Αντωνόπουλο, Δημήτρη Γαλανόπουλο, Γιάννη Φουντά (παλιοί παίκτες), Τζανέτο Παπαδέα, Ελβις Γκελγκέργια, Βασίλη Κακαλή, Βαγγέλη Αλεξόπουλο, Κώστα Παπαβασιλόπουλο, Δημήτρη Τσιγάρο, Ορέστη Αντεμάι, Γρηγόρη Πανταζή, Νίκο Περιβολάρη, Παναγιώτη Μπαχράμη, Αλκίνοο Μιχαλόπουλο, Νίκο Παλιατσέα, Σταύρο Διονυσόπουλο, Γιάννη Στραβάκο, Ηλία Λαγωνικάκο, Γιώργο Ζαγαρέλο και τον Γιάννη Καραχάλιο με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα ώστε να μπορεί να συνδυάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις σπουδές του.

Επίσης σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν εντός των ημερών και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με έναν αμυντικό και έναν επιθετικό.