Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 15:56

ΑΙΑΝΤΑΣ: Ανταγωνιστική ομάδα και αξιοποίηση των νεαρών

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ: Ανταγωνιστική ομάδα και αξιοποίηση των νεαρών

Με στόχο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα βασίζεται κυρίως στα νεαρά παιδιά, ο Αίας ξεκίνησε χθες το πρωί την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Γιάννης Σακελλαρόπουλος μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Στόχος μας είναι η ομάδα να βασιστεί κυρίως στους μικρούς παίκτες από την ακαδημία και να είναι ανταγωνιστική”.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος με το συνεργάτη του Θεόδωρο Σακκά, θα έχουν στη διάθεση τους στη διάρκεια της χρονιάς, τους Παναγιώτη Γιακουμή, Ηλία Μπουζαλά, τους Βαγγέλη Κολοκάθη, Νίκο Ζέρβα, Αργύρη Ζέρβα, Γιώργο Κονταργύρη, Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο, Κώστα Παπαθεοδωρίδη, Γιώργο Αδαμόπουλο, Ιάσωνα Καραχάλιο, Χρήστο Παυλέα, Παναγιώτη Γκούζο, Κώστα-Αντώνη Τσίχλη, Βασίλη Ζαχαριά, Δημήτρη Καλογερόπουλο, Στέλιο Λαμπρόπουλο, Σωτήρη Σάμιο, Ακη Καραβίτη, Σταύρο Βασιλάκη, Νίκο Μπαζίγο, Ιάσωνα Μπάκα, Χαράλαμπο Κουλουμπό, Στάθη Ζαφείρη, Σωτήρη Παυλέα, Σωτήρη Φουρναράκο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, Γιάννη Κανιώρο, Αντρέι Ακριστινέι, Γιώργο Τσούκλερη, Δημήτρη Ζαφειρίου, Γιώργο Κωστέα, Θεόδωρο Κάτσιο, Γιάννη Λιάπη. που επέστρεψαν από τη Βέργα.

Οι προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας θα διεξάγονται καθημερινά πρωινές ώρες στο δημοτικό γήπεδο του Στρατοπέδου “Π. Μπαχράμης”.

Παράλληλα με σχεδιασμό της προετοιμασίας, έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Στις 9 και 16 Αυγούστου ο Αίας θα παίξει με τον Εθνικό Μελιγαλά και στις 20 του μήνα με τον Ηρακλή Καλαμάτας.