Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 14:11

ΔΑΝΑΟΣ: Επαγγελματίες Φωτόπουλος και Ζήσης στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης υπέγραψαν χθες δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που μετακόμισαν στην ΠΑΕ της Αρκαδίας από το Δαναό.

Πρόκειται για τον 17χρονο αμυντικό (αριστερό μπακ) Γρηγόρη Φωτόπουλο και τον 18χρονο αμυντικό (στόπερ) Γιώργο Ζήση (φώτο), οι οποίοι θα ενταχθούν στην Κ20.

Η Καλαματιανή ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην εκμάθηση του σωστού ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές και τα τελευταία χρόνια αρκετά παιδιά έχουν φύγει για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει τον πρώτο λόγο. Αποτελεί ουσιαστικά μια δικαίωση για τους ανθρώπους του Δαναού που βοηθούν τους νεαρούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να βελτιωθούν και τους δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσουν και να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό φαίνεται όχι μόνο με τους παραπάνω δύο παίκτες, καθώς πριν από δύο χρόνια είχαν ενταχθεί στους “κιτρινομπλε” οι Γιάννης Βρυώνης και Αποστόλης Μωραγιάννης. Να σημειωθεί ότι ο Μωραγιάννης θα επιστρέψει στο Δαναό για να αποθεραπεία και αποκατάσταση, ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει μετά τα Χριστούγεννα στον Αστέρα.

Πέρα από τον ΠΑΕ της Τρίπολης και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν κάποια παιδιά από το Δαναό. Εχουν παρακολουθήσει τα παιδιά, έχουν άποψη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

 Οσο για το Δαναό, ετοιμάζεται σιγά σιγά για την προετοιμασία του που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου. Ο προπονητής Πέτρος Δημόπουλος σχεδιάζει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για τη διεξαγωγή φιλικών με ομάδες Κ17 της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης.