Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 14:39

Στις αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ και οι Μεσσήνιοι διαιτητές - βοηθοί

Γράφτηκε από τον
Στις αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ και οι Μεσσήνιοι διαιτητές - βοηθοί

Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι Μεσσήνιοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1η και 2ης κατηγορίας, στις αγωνιστικές δοκιμασίες που διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Χθες ολοκληρώθηκαν τα τεστ για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη και από την Παρασκευή έως και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ιωνία για τους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές.

Από τη Μεσσηνία, την Παρασκευή θα τρέξουν ο Γιώργος Μπλάνας με τους διαιτητές και ο Ηλίας Αλεξέας με τους βοηθούς διαιτητές της 1ης κατηγορίας.

Την επόμενη ημέρα θα τρέξουν οι Σταύρος Λάμιας, Σοφία Αθανασοπούλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Καρβούνης με τους βοηθούς διαιτητές της 2ης κατηγορίας.

Για της άλλες κατηγορίες 3η και 4η για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε και σε πιο μέρος θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες.

Για να παρουσιαστούν έτοιμοι στα παραπάνω τεστ, οι αξιολογημένοι διαιτητές του νομού μας πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα στις προπονήσεις εκτός από τους παραπάνω συναντήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης τους διαιτητές Γιάννη Κουτσαναστάση, Νίκο Γκούμα, Ηλία Ρέκκα, Αποστόλη Καυκά λίγο πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα τους. Λίγη ώρα αργότερα προπονήθηκε και ο Νίκος Τουρλουμούσης, ενώ μαζί τους έκανε προπόνηση και ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Χρονόπουλος.

Οι παραπάνω διαιτητές, αξιολογημένοι και μη, προπονούνται ώστε να είναι έτοιμοι όχι μόνο για τα τεστ της 3ης και 4ης κατηγορίας, αλλά και για τα τοπικά τεστ που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.