Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 14:14

Ανετη παραμονή και καλή μπάλα θέλει το Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον

Με στόχους την άνετη παραμονή στην κατηγορία και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το Ασπρόχωμα ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η “πρώτη” έγινε χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου τους παίκτες υποδέχτηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας ο πρόεδρος Χάρης Κωνσταντόπουλος, οι παράγοντες Γιώργος Ηλιόπουλος, Σταύρος Τσιχριτζής, ο επί σειρά ετών χρηματοδότης της ομάδας Δημήτρης Ηλιόπουλος και ο νέος προπονητής Ιλιριαν Λούτα.

Πριν την προπόνηση, όλοι οι παραπάνω καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέα αποκτήματα, τους εξέφρασαν τη στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο ο κ. Λούτα δήλωσε: “Στόχος μας είναι η ομάδα να πετύχει μια άνετη παραμονή και να παίζει καλό ποδόσφαιρο”.

Ο κ. Λούτα θα κάνει για βρεθεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της Α1 τοπικής και θα έχει για συνεργάτες του, δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες, τον Παναγιώτη Τσίρμπα και τον Αρη Ηλιόπουλο.

Το φετινό έμψυχο δυναμικό του Ασπροχώματος απαρτίζεται από τους παλιούς παίκτες Αρη Ηλιόπουλο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Παναγιώτη Βεργόπουλο, Παναγιώτη Παπανικολόπουλο, Τζόις Λούτα, Δημήτρη Γυφτέα, Αργύρη Κουραμπά, Γιάννη Σακκά, Παναγιώτη Τσίρμπα, Χρήστο Ντάση, Ηρακλή Ζαφειρόπουλο, Ραφαήλ Χατζηπαναγιώτη, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Χρήστο Παχτίτη, Βασίλη Γιαμαρέλο, Γιώργο Μπάκα, Τάσο Λέκκα, Κώστα Καντερέ, Σπύρο Χριστόπουλο, τα νέα αποκτήματα Γιώργο Σακκά, Βασίλη Παχτίτη, Δημήτρη Αναστασόπουλο, Γιώργο Λυκούση που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Οπως τόνισαν οι παράγοντες της ομάδας θαγίνουν ακόμη 4 με 5 μεταγραφές (σε όλες τις θέσεις) ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.