Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 17:22

Κρατάει ο ΠΑΟ στο Ισραήλ, ξεσπάει η Ζαλγκίρις

Γράφτηκε από τον

Mία μέρα έμεινε για το μεγάλο αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρουμανία. Οι παίκτες του Σάντος προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα, ενώ και για τους Ρουμάνους ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με τη συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του EURO U21 που θα διεξαχθεί το 2015 στην Τσεχία.

 

Κρατάει το χάντικαπ ο Παναθηναϊκός

Σήμερα αρχίζουμε με Μπάσκετ και συγκεκριμένα με τη Euroleague, όπου χθες άνοιξε θετικά η 4η αγωνιστική με τη Ρεάλ να μας «πληρώνει» το Over 156.5 στον αγώνα κόντρα στην Εφές. Σήμερα έχουμε επιλέξει τρεις προτάσεις με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι να ξεχωρίζει. Κουβέντες σαν αυτές που λένε ότι η νίκη είναι επιτατική για τον Παναθηναϊκό δε στέκουν. Δεν κινδυνεύουν ακόμα με αποκλεισμό οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι δεν παίζουν καλά. Ο Πεδουλάκης δείχνει να μην μπορεί προς το παρόν να διαχειριστεί το ρόστερ του με αποτέλεσμα να μην παίζει καλά ως σύνολο η ομάδα. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν σε τέτοιες καταστάσεις και αναμένουμε να συμβεί το ίδιο και απόψε για τον ΠΑΟ. Θα εμπιστευθούμε τους πρωταθλητές Ελλάδας με το χάντικαπ των 4.5 πόντων που τους προσφέρεται. Περνάμε στον αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας που φιλοξενεί την Μπάμπεργκ. Κανέναν δεν έχει πείσει η Μπάμπεργκ μέχρι σήμερα παρά τις δύο νίκες που έχει στην Ευρωλίγκα. Η σαφώς βελτιωμένη Ζαλγκίρις μπορεί να πάρει το ματς και πειστικά απόψε. Πάντα πονηρό το χάντικαν τω 5.5 πόντων αλλά οι Λιθουανοί μπορούν να το καλύψουν. Λοιπόν η επιλογή μας είναι Ζαλγκίρις -5.5. Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Ούλκερ κόντρα στη Ναντέρ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας αλλά όπως απέδειξε ήδη η Ναντέρ είναι ικανή για ζημιές. Ο Ομπράντοβιτς ξέρει με τι έχει να κάνει και δεν θα αφήσει τους παίχτες του να χαλαρώσουν λόγω του ονόματος του αντιπάλου. Επίσης ήδη η ομάδα υπέστη την πρώτη της ήττα από την Τόφας και αναμένουμε αντίδραση. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το μεγάλο χάντικαπ των 15.5 πόντων όμως επιλογή προκύπτει από το ομαδικό σύνολο πόντων της Ούλκερ. Η ομάδα σκοράρει μέχρι σήμερα 88 πόντους ανά παιχνίδι και για το αποψινό επιλέγουμε το ομαδικό Over 81.5 πόντους.

 

«Δραπετεύουν» οι Γεωργιανοί

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου και αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Γεωργίας κόντρα στη Σκωτία για τα προκριματικά του EURO U21 σε απόδοση 2.15. Βίοι παράλληλοι για Γεωργία και Σκωτία που έχουν καταφέρουν να μαζέψουν 6 βαθμούς στα 4 πρώτα παιχνίδια τους για τον 3ο προκριματικό όμιλο. Η Γεωργία βέβαια με το νικηφόρο 2-1 επί της Σκωτίας της 14ης Οκτωβρίου έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα στην ισοβαθμία. Έτσι, το σημερινό ματς με τους Σκωτσέζους κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό στη «μάχη» για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Με δεδομένη, βέβαια, τη δυναμική της Ολλανδίας, μάλλον οι Γεωργιανοί στοχεύουν στην πρόκριση στα πλέι οφ και διαθέτουν την ομάδα για να το πράξουν. Εμείς θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2.15.

 

Διπλό DNB η Ελβετία

Για την ίδια διοργάνωση οι Κροάτες υποδέχονται την Ελβετία και εμείς επιλέγουμε την έκπληξη και το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 3.00. Τα δύο δυνατά τεστ για την πρώτη θέση του ομίλου, είναι τα παιχνίδια με την Κροατία και στο πρώτο, έμεινε… μετεξεταστέα. Οι Κροάτες ήταν ένα σκαλί πάνω από την Ελβετία στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα το έργο για τον προπονητή, Πιερλουίτζι Ταμί και τους παίκτες του είναι ακόμα πιο δύσκολο. Βέβαια, αν οι Ελβετοί καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, τότε μπαίνουν πολύ δυνατά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή την εικόνα της ομάδας τους στον πρώτο αγώνα. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για όλα για να μείνουν ζωντανοί και θα πάμε με το Διπλό σε κάλυψη Draw No Bet που σημαίνει πως αν ο αγώνας έρθει ισοπαλία τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα από το Livescore Basketγια όλους τους αγώνες της Euroleague.