Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 18:12

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς", λέει ο Τ. Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς", λέει ο Τ. Χατζηαγγελής

Στην 6η θέση της Α' τοπικής ανέβηκε η Σπερχογεία μετά την απίστευτη ανατροπή επί του Τσικλητήρα Πύλου, καθώς μέχρι το 88' ήταν πίσω στο σκορ και τελικά νίκησε 2-1 χάρη στα γκολ του Δωδέκατου στο 89' και του Βασιλόπουλου στο 94'.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί επιτυχία για τους "ταύρους" μετά το διπλό στη Μεθώνη και το εντός έδρας τρίποντο με τον Αστέρα Αρφαρών.


"Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Δεν περίμενα ο Τσικλητήρας να είναι τόσο καλή και δυνατή ομάδα, ενώ εμείς λόγω του γηπέδου δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε", δηλώνει αρχικά ο τεχνικός της Σπερχογείας Τάσος Χατζηαγγελής και προσθέτει: "Στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Η ομάδα δείχνει ότι πατά καλά. Τώρα έχουμε το ματς με τον Εθνικό, που είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα".
Το ευχάριστο για τη Σπερχογεία ότι θα μεταβεί πλήρης στο Μελιγαλά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, ο οποίος αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.