Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 00:11

Παπασταθόπουλος: "Δύο γκολ με μιάμιση ευκαιρία το Βέλγιο"

Γράφτηκε από τον
Παπασταθόπουλος: "Δύο γκολ με μιάμιση ευκαιρία το Βέλγιο"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδας μετά την εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο, αλλά και το γεγονός πως οι "κόκκινοι διάβολοι" τα κατάφεραν "με μιάμιση ευκαιρία".

Το Βέλγιο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, την ίδια ώρα που "γκρέμισε" την Εθνική Ελλάδας από τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μεσσήνιος αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος -φανερά απογοητευμένος- δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως "υπάρχει απογοήτευση γιατί χάσαμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε μία πολύ καλύτερη εικόνα απ ότι κόντρα στην Εσθονία. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμη. Πιστεύω ότι το Βέλγιο σήμερα έκανε μέχρι το 85ο λεπτό μιάμιση ευκαιρία και έβαλε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας που πρέπει να τα κερδίσουμε".

Όσο για τη συνέχεια; "Περιμένουμε το Βέλγιο να κάνει το 2/2 στα επόμενα παιχνίδια. Αν κοιτάξουμε τους τρεις αγώνες που ήταν καθοριστικοί και έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση, την κάναμε. Το παιχνίδι που μας στερεί την πρόκριση αυτή την στιγμή δείχνει να είναι αυτό με την Εσθονία, πριν από τρεις ημέρες. Πλέον εξαρτιόμαστε από άλλους", ανέφερε για να καταλήξει απαντώντας σε ερώτηση για όσα έχει δείξει η Εθνική Ελλάδας σε αυτή την προκριματική φάση:

"Πρώτος στόχος μας ήταν να γίνουμε ομάδα σε αυτά τα προκριματικά, τα καταφέραμε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι από το στραβοπάτημα με την Εσθονία. Καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αυτό δεν έφτανε. Πήραμε το χειρότερο αποτέλεσμα που μπορούσαμε".

Πηγή: sport24.gr