Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 19:39

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Εβγαλε νοκ -άουτ την περσινή φιναλίστ!

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Εβγαλε νοκ -άουτ την περσινή φιναλίστ!

Αν και αγωνίστηκε μακριά από την έδρα του και βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός Ανάληψης νίκησε με 3-1 την Αναγέννηση Παραλίας και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έβγαλαν νοκ – άουτ την περσινή φιναλίστ, κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή, ,με δεδομένο ότι είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς με 1-0 και κυνηγούσαν το σκορ και στη ρεβάνς.

Ως εκ τούτου ήθελαν τρία γκολ για να συνεχίσουν στο θεσμό και τα πέτυχαν στο 43’ με τον Ιωάννου, στο 45’ με τον Δωδεκάτο και στο 85’ με τον ίδιο παίκτη.

“Είμαι ευχαριστημένος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Τέτοιες προκρίσεις μεγαλώνουν το πρεστίζ της ομάδας, αλλά ακόμα βρισκόμαστε στην προετοιμασία και το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”, λέει στο “Notosport” ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ανάληψης σχολίασε και το προσεχές νοκ – άουτ παιχνίδι με το Καλό Νερό. “Το βλέπουμε και αυτό σαν τεστ προετοιμασίας. Βέβαια καλό θα είναι να περάσουμε, αλλά όπως είπα, το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να έχουμε μια άνετη παραμονή”.

Ο αγώνας με το Καλό Νερό είναι νοκ – άουτ και θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Εκτός πλάνων παραμένουν οι Τάσος Βλαχάκης και Νικήτας Βανικιώτης, ο Νίκος Ζερβάκος θα μπει αυτή την εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως και ο Αγγελος Θεοδωρακόπουλος.