Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 13:10

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 7-0: Tο σκορ τα λέει όλα

Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση Παραλίας ήταν μαζί με την πρωταθλήτρια Καλαμάτα οι μόνες ομάδες που νίκησαν πέρυσι και στα δύο ματς τον Πάμισο, τερματίζοντας στην 2η θέση της Α’ τοπικής και στο +8 από τους Νησιώτες και τον Πανθουριακό.

Η φετινή “Μπάρτσα” όμως δεν έχει καμία σχέση και η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ήταν ηλίου φαεινότερη στη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μεσσήνη, Ο Πάμισος συνέτριψε με 7-0 την καλαματιανή ομάδα και έκανε το “2 στα 2” στο φετινό πρωτάθλημα, μαζί με την Ανδρούσα και τον Απόλλωνα.

Οι Νησιώτες είχαν ακόμα 2 δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρίες στο πρώτο τους φετινό εντός έδρας ματς, που δεν αντέχει σε κριτική.

Οι Μπίσα και Λαθύρης πέτυχαν 3 και 2 γκολ, αντίστοιχα, ενώ είχαν και από ένα δοκάρι. Σκόρερ χρίστηκαν ακόμα και οι Βέλλης, Δαραμάρας. Να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση είχε ετοιμοπόλεμους μόλις 13 παίκτες και από το 80’ που τραυματίστηκε ο Μαραβέλας αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ακόμα λόγω του ότι έλειπε η λίστα υγείας για τους Χριστόπουλο και Καρμπαλιώτη, το ματς ξεκίνησε με 24 λεπτά καθυστέρηση!

Ο Πάμισος σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία στο 4’ με τον Λαθύρη να σεντράρει από δεξιά και τον Μπίσα να βρίσκει δίχτυα με κοντινό πλασέ. Στο 14’ ο Χριστόπουλος νίκησε στο τετ α τετ τον Λαθύρη, που στο 20’ έστειλε με κοντινό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 27’ ήταν η σειρά του Δαραμάρα να αστοχήσει με κοντινή κεφαλιά. Στο 32’ όμως ο Βέλλης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 42’ ο Ηλιόπουλος δεν βρήκε στόχο από κοντά και στο 45’ ο Μπίσα με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε, όπως και το πρώτο με γκολ και μάλιστα και πάλι στο 4ο λεπτό. Ο Δαραμάρας με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χριστόπουλο, κάτι που δεν μπόρεσε στο 59’ ο Μπίσα.

Στην επόμενη φάση πέτυχε πάντως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Ο Λαθύρης μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, σέντραρε και η μπάλα από τις κόντρες στρώθηκε στον Μπίσα, που ήταν πάνω στη γραμμή και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 68’ ο Μπίσα σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι και στο 69’ ο Λαθύρης συνεργάστηκε με τον Ηλιόπουλο και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Η Αναγέννηση απείλησε για πρώτη φορά με τη γυριστή κεφαλιά του Ταμπάκη στο 75’, έπειτα από φάουλ του Σταματόπουλου.

Στο 79’ ο Μπογκντάνι με ωραία ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκοψε για τον Μπίσα που με σουτ έκανε το 6-0.

Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 88’ με πέναλτι ο Λαθύρης, που κέρδισε ο Μπίσα από τον Μπιζίμη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσαούση και τον Ταβουλαρέα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος (61’ Σταματελόπουλος), Βέλλης, Μπαστακός, Ηλιόπουλος (70’ Χαρλέπας), Μωράκης, Λαθύρης, Βλάχος (61’ Πανταζόπουλος), Δαραμάρας (70’ Μπογκντάνι), Παπαδόπουλος, Μπίσα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χριστόπουλος, Ταμπάκης, Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μπιζίμης, Μαραβέλας, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Μάλαμας, Χάντζος (39’ λ.τρ. Φατούρος, 65’ Καρμπαλιώτης), Αρβανίτης.