Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 15:32

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Δεύτερη σερί νίκη με Χελά και Τριανταφυλλάκη

Γράφτηκε από τον

Αγχωτική νίκη σημείωσε ο Πανθουριακός το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γ. Λουκαρέας” εκεί όπου επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Παραλίας.

Η ομάδα της Θουρίας, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από το ξεκίνημα προσπάθησε να σκοράρει, ώστε να φτάσει στη νίκη. Ομως είχε να αντιμετωπίσει την αμυντικά στημένη σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, γηπεδούχο ομάδα, που επιδίωξε με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και αν μπορούσε σε κάποια αντεπίθεση να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Από ένα λάθος όμως στην αμυντική γραμμή προήλθε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 32’ (Χελάς). Αλλά και πάλι η συνέχεια ήταν ίδια με την Αναγέννηση να αμύνεται όσο καλύτερα μπορεί και τον Πανθουριακό να προσπαθεί είτε με σουτ είτε με σέντρες στην αντίπαλη περιοχή να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι προσπάθειες των παικτών του βρήκαν στόχο στα τελευταία λεπτά, όπου κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ με Χελά και Τριανταφυλλάκη και να φτάσουν στην επικράτηση.

Φάσεις - γκολ

Στο 7’ ο Κουρούπης έκανε τη σέντρα στην περιοχή για τον Μουλιάτο, που βρήκε την μπάλα, όμως ο Χριστόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, αλλά και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού. Στο 15’ ο Χρ. Τρίψας επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Χριστόπουλος μπλόκαρε. Στο 25’ ο Χρ. Τρίψας με εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο β’ δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Κλουβάτος και με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Χριστόπουλος είχε κλείσει τη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 32’ ο Χριστόπουλος με τα χέρια έστειλε την μπάλα στο Μπιζίμη, όμως ο Χελάς, τον πίεσε και την έχασε και πριν προλάβει ο Μαραβέλας να διώξει, ο επιθετικός του Πανθουριακού πρόλαβε και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 47’ ο Κουρούπης έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Χριστόπουλος που έπεσε στη δεξιά του γωνία απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 59’ σουτ του Χρ. Τρίψα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Χριστόπουλος. Στο 64’ από την πάσα του Τριανταφυλλάκη ο Χρ. Τρίψας έπιασε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Χριστόπουλος. Στο 65’ ο Μουλιάτος βγήκε μόνος απέναντι στον Χριστόπουλος και πριν απειλήσει τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης και γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση.

Στο 86’ ο Βυζάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα και ο Χελάς που κινήθηκε στο β’ δοκάρι με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 91’ ο Τριανταφυλλάκης με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχή σημείωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς διαιτητές την Στ. Τσαούση και τον Γαλακούτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χριστόπουλος, Ταμπάκης, Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μπιζίμης (46’ λ.τρ. Καρμπαλιώτης), Μαραβέλας, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Μάλαμας, Αρβανίτης, Ξυδέας.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Ι. Τριψάς, Παντσιώτης (46’ Τριανταφυλλάκης), Δημητρακόπουλος, Κλουβάτος, Μουστάκας (74’ Δρογγίτης), Αργυρόπουλος (78’ Σεφεράσι), Χρ. Τρίψας, Μουλιάτος, Κουρούπης (65’ Βυζάς), Χελάς.