Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 15:05

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-2: Δεν τον... ζαλίζει η κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-2: Δεν τον... ζαλίζει η κορυφή

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, τις οποίες συνδυάζει με νικηφόρα αποτελέσματα, έδωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας και στο 3ο σερί αγώνα πρωταθλήματος, κερδίζοντας χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” την μέχρι προχθές συγκάτοικό του στην 1η θέση Ανδρούσα, με 4-2.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και σε αυτό το παιχνίδι εφάρμοσαν τα όσα τους είχε ζητήσει ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και κατόρθωσαν να επικρατήσουν σημειώνοντας 4 γκολ, από δύο σε κάθε ημίχρονο με τους Δημήτρη Μανωλόπουλο και Ελβις Γκελγκέρια να σημειώνουν από δύο τέρματα. Η Καλαματιανή ομάδα κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-0 στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου και στις αρχές του β’ μέρους αν και η Ανδρούσα μείωσε σε 2-1, άμεση ήταν η απάντηση που το έφερε μπροστά στο σκορ με 3-1. Από εκεί και μετά η Ανδρούσα, κατόρθωσε να μειώσει ακόμη περισσότερο σχεδόν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα και μετά οι παίκτες της βγήκαν μπροστά επιδιώκοντας να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό βοήθησε τον Απόλλωνα, που βρήκε στις καθυστερήσεις του ματς το δρόμο προς τα δίχτυα φτάνοντας στην νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς - μαζί με τον Πάμισο.

Η Ανδρούσα δεν πραγματοποίησε την εμφάνιση που θα ήθελε και πλήρωσε τα τραγικά λάθη στις φάσεις των γκολ. Κατόρθωσε να μειώσει δύο φορές το σκορ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 40’ ο Μανωλόπουλος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Κατσίποδα και έκανε έτσι το 1-0. Στο 43’ ο Γκελγκέρια με διείσδυση από τα πλάγια απέφυγε τον Γκούνη και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 50’ 2-1 ο Τσέλα με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Ενα λεπτό μετά ο Μανωλόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ από μακριά πέτυχε το 3-1. Στο 60’ ο Παλιατσέας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78’ 3-2 φάουλ ο Αντ. Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Γκούνης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας τη βρήκε λίγο και αντί για να σκοράρει την “έστρωσε” στο πίσω δοκάρι στον Γεωργιόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ μείωσε ξανά, αυτή τη φορά σε 3-2. Στο 90’ ο Γκελγκέρια με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Στραβάκος, Μανωλόπουλος (85’ Παπαβασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος (65’ Παλιατσέας), Αλεξόπουλος (80’ Πανταζής), Τσουλάκος (75’ Διονυσόπουλος), Γκελγκέρια.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Δασκαλάκης, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης (46’ Τσώνης), Γεωργιόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας (46’ Γ. Καλογερόπουλος, 72’ Ιμεράσι), Χαρμπίλας (64’ Πατσιώτης), Τσέλα.