Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 16:08

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΡΑΝΗ 1-2: Πρώτο διπλό για τους Φιλιατρινούς

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε η Εράνη χθες το απόγευμα από το “Π. Γεωργανάς” επικρατώντας της Σπερχογείας με 2-1.

Μια νίκη που ήρθε έπειτα από λάθος ενέργεια του τερματοφύλακα των “ταύρων” Βαγγέλη Τσούλου στο 63’, ο οποίος θέλοντας να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, την έστειλε πάνω στο Χρονόπουλο και αυτός δευτερόλεπτα μετά σκόραρε αξιοποιώντας έτσι την ασίστ-δώρο από τον αντίπαλό του.

Πάντως το παιχνίδι έγερνε περισσότερο στην ισοπαλία, μιας και οι δύο ομάδες φρόντισαν με την απόδοσή τους να προσφέρουν ωραίο ποδόσφαιρο στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στη Σπερχογεία. Οι δύο ομάδες έψαχναν περισσότερο με διεισδύεις από τα πλάγια να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν τις εστίες των Τσούλου – Λυμπερόπουλου, αλλά δεν ολοκλήρωναν με τον επιθυμητό τρόπο τις προσπάθειές τους. Οι δύο προπονητές Γ. Καλόμαλος, Κ. Λυμπερόπουλος, ήταν αρκετά διαβασμένοι στο τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησαν με τις οδηγίες τους να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν στόχο δύο φορές και έτσι έφτασαν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί (νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας τον Α.Ο. Φαραί).

 

Στο 34’ ο Μπεγέτης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Βλαχόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια έκανε το διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Τσούλου και έδωσε το προβάδισμα στην Εράνη. Δύο λεπτά μετά ο Μπούνας μπήκε στην περιοχή σούταρε απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος και στην επαναφορά ο Ι. Καραχάλιος που ήταν κοντά στη φάση με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63’ ο Τσούλος επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Χρονόπουλο, αυτός κοντρόλαρε και κινήθηκε προς την περιοχή και από το ύψος του ημικυκλίου με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τελικό 1-2.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Χρονόπουλος (1’κεφαλιά, 51’ κεφαλιά), Ηρ. Καραχάλιος (4’συρτό φαλτσαριστό σουτ, 14’ σουτ), Παπαγεωργίου (10’σουτ μέσα περιοχή, 40’ σουτ), Γιακουμής (19’ σουτ, 52’ αδύναμο σουτ), Βλαχόπουλος (23’ διαγώνιο συρτό σουτ), Δημητρακόπουλος (50’ διαγώνιο σουτ, 81’ σουτ) και Μπάλλας (79’ σουτ, 89’ κεφαλιά).

Στο 22’ οι άνθρωποι της Εράνης ζήτησαν την αποβολή του Τσούλου που ως τελευταίος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Δημητρακόπουλο. Ο παίκτης της Σπερχογείας πρόλαβε με το αριστερό πόδι να διώξει την μπάλα και με το δεξί βρήκε τον αντίπαλο του, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής Νίκας σφύριξε αμέσως φάουλ δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Τσούλο. Βοηθοί διαιτητές ήταν η Αθανασοπούλου και ο Βρυώνης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος (64’ Μποντιώτης), Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Ηρ. Καραχάλιος (69’ Κώστας), Μπάλλας, Μπούνας, Ι. Καραχάλιος (55’ λ.τρ. Δημητρίου), Γιακουμής (80’ Κάλλας).

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπακούρος, Μπουρδέκας, Μπεγέτης (82’ Σταματόπουλος), Παπαγεωργίου, Παπαδήμος, Πέππας, Δημητρακόπουλος (87’ Αριδάς), Χρονόπουλος (67’ Σπυρόπουλος), Βλαχόπουλος (78’ Φουντάς).