Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 13:18

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι”, τονίζει ο Γιάννης Χελάς 

Γράφτηκε από τον

Την καλή εικόνα που μας είχε συνηθίσει στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν, αρχίζει να παρουσιάζει ο Πανθουριακός το τελευταίο διάστημα.

Με εξαίρεση την πρεμιέρα της Α’ τοπικής με τον Πάμισο, όπου ηττήθηκε, η ομάδα της Θουρίας στα επόμενα δύο παιχνίδια με Τέλο Αγρα (4-1) και Αναγέννηση (3-1) έχει αρχίσει να δείχνει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Αυτό τόνισε ο Γιάννης Χελάς μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πάμισο, από εκεί και μετά έχουμε δείξει καλά στοιχεία και ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Φέτος ήρθαν αρκετοί παίκτες στην ομάδα, κάποιοι άλλοι έφυγαν και χρειάζεται χρόνος ώστε να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να δέσουμε ως ομάδα. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι κάτι που φαίνεται και στους δύο τελευταίους αγώνες”.

Στη συνέχεια ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου, όπου ο Πανθουριακός κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Παραλίας. “Ηταν δίκαιη η νίκη και θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στο στόχος μας πιο νωρίς. Αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα, που ήταν καλά στημένη αμυντικά και με μας δυσκόλεψε. Δημιουργήσαμε από την αρχή πολλές ευκαιρίες για γκολ και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε. Το ότι βάλαμε ένα γκολ στο α’ μέρος και τα άλλα δύο στα τελευταία λεπτά, συνέβη από το ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια από την μία και από την άλλη, σε κάποιες φάσεις ο τερματοφύλακα της Αναγέννησης που ήταν σε καλή κατάσταση και με τις επεμβάσεις του κράτησε χαμηλά το σκορ”.

Οσον αφορά τα δύο γκολ που σημείωσε και τα τρία συνολικά που έχει στο πρωτάθλημα, μας είπε: “Εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πάει καλά η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αρκεί η ομάδα να κερδίζει και να πετυχαίνει το στόχο της σε κάθε αγώνα. Σίγουρα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ βάζοντας γκολ, αλλά αυτό είναι συνδυασμός να παίζει καλά η ομάδα και να σκοράρω”. Επόμενος αντίπαλος του Πανθουριακού είναι η Κυπαρισσία για την οποία δήλωσε: “Το μυαλό μας στρέφεται στον επόμενο αγώνα που είναι με αντίπαλο την Κυπαρισσία. Είναι μια καλή ομάδα, παραδοσιακά είναι πάντα δυνατή, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι”. Στο παιχνίδι με τη Κυπαρισσία αναμένεται να επιστρέψει ο Βασίλης Πανταζής, ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο ματς με την Αναγέννηση. Αντίθετα, ο Μάριος Μπιτσάνης αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα μέσα Νοεμβρίου.