Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 14:42

ΕΡΑΝΗ: “Ας κερδίσει ο καλύτερος με Απόλλωνα”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη και δεύτερη σερί (μετά το 1-0 επί του Α.Ο. Φαραί) πανηγύρισε την Κυριακή στη Σπερχογεία (1-2) η Εράνη και μοιράζεται με τον Πανθουριακό και την Ανδρούσα, την 4η θέση της Α’ τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα προετοιμάζεται πλέον με τη ψυχολογία στα ύψη για το δύσκολο ματς με τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Καλαμάτας, που είναι μαζί με τον Πάμισο, οι μόνες ομάδες που έχουν το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές.

“Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εχω μεγάλη φιλία με τον προπονητή του Απόλλωνα Τάκη Σακελλαρόπουλο. Ο φετινός Απόλλωνας είναι πολύ δυνατός, έχει δώσει καλά δείγματα γραφής και σίγουρα το ματς θα είναι δύσκολο”, το σχόλιο του Κώστα Λυμπερόπουλου για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον αήττητο Απόλλωνα.

Ο προπονητής της Εράνης ποντάρει πολλά και στην παρουσία του κόσμου, των Φιλιατρών που θα δώσει δυναμικό “παρών” έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες.

Στα θετικά ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Χρονόπουλο, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και θα μπει από την άλλη εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.