Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 13:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Αδικη η ήττα στην Αμαλιάδα”, πιστεύει ο Αγγ. Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη σερί ήττα γνώρισε την Κυριακή στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα (2-1) ο Τσικλητήρας και με ένα μόλις βαθμό, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Πύλου κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους, δεν παράτησε το ματς μετά το 2-0 και στο 93’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μπίζο να ισοφαρίσει, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Ετσι έμεινε και πάλι με τις εντυπώσεις κόντρα σ’ έναν αντίπαλο με μεγάλο μπάτζετ και ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο.

"Ανώτερη ομάδα η Καλαμάτα από την Αμαλιάδα"

Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος, ωστόσο, εκτιμά ότι η θέση του Αστέρα Αμαλιάδας είναι πλασματική. “Δεν αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Πιστεύω ότι η Καλαμάτα είναι ανώτερη πιο ποιοτική ομάδα και εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα’, λέει στο “Notosport” ο ικανός μεσοεπιθετικός και χαρακτηρίζει άδικη την ήττα στην Αμαλιάδα,

“Παίξαμε σωστά, είχαμε καλή τακτική και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, ο Αγγελος Γεωργιόπουλος δηλώνει ότι: “Θα παλέψουμε μέχρι τέλος για την παραμονή, παρότι πέφτουν πολλές ομάδες και τα πράγματα είναι δύσκολα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα. Ο κ. Κακαλέτρης κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο”.

Διακοπή και... μεταγραφές

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται το Σαββατοκύριακο λόγω της 28ης Οκτωβρίου και έτσι το επόμενο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα, θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Στο εν λόγω παιχνίδι ο Τσικλητήρας θα παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, μιας και η διοίκηση κινείται για την απόκτηση δύο τουλάχιστον παικτών (στόπερ και επιθετικός).

Το ρόστερ είναι μικρό και η μεταγραφική ενίσχυση θεωρείται απαραίτητη για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.