Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 14:43

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δεν έχουμε φθάσει ούτε στο 60% των δυνατοτήτων μας”, τονίζει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά σημασία έχει ότι ο Πανθουριακός νίκησε προχθές την Κυπαρισσία με 3-0 και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της Α’ τοπικής και στο -3 από τους πρωτοπόρους Πάμισο και Απόλλωνα.

Ο φιλόδοξος σύλλογος χτίζει πλέον σερί επιτυχιών, μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 0-1 από τον Πάμισο. Συγκεκριμένα νίκησε 4-1 τον Τέλλο Αγρα, 3-0 την Αναγέννηση και προχθές τον ΑΟΚ, όπου σκόραρε όλα τα γκολ στο τελευταίο τέταρτο και σε διάστημα 11 λεπτών.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δηλώνει στο “Notosport” ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και από το γεγονός ότι ο Πανθουριακός έδειξε ότι έχει ξεπεράσει την ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

“Η ομάδα έχει αντιδράσει θετικά και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε βέβαια δουλειά, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχουμε φθάσει ούτε στο 60% των δυνατοτήτων μας”, λέει ο προπονητής του Πανθουριακού.

Οσο για το 3-0 επί της Κυπαρισσίας: “Ηταν ένα ντέρμπι, στο οποίο είχαμε καλύτερη εικόνα σε όλη τη διάρκεια. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε αρκετά ρήγματα στον αντίπαλο, χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια τακτικά σημεία και γίναμε πιο επιθετικοί. Βοήθησαν σε αυτό και οι αλλαγές των Βυζά, Πανταζή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε 3 γκολ, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο”.

Ο Πανθουριακός προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Ασπρόχωμα, που έβαλε δύσκολα στον Πάμισο και λύγισε στο 90’. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο εδώ και καιρό τραυματίας Μπιτσάνης που θα αργήσει να επιστρέψει.