Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 17:05

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Πήρε τον βαθμό σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις απέσπασε ο Α.Ο. Φαραί στους Γαργαλιάνους, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ενα άσχημο αποτέλεσμα για τους “ερυθρόλευκους” που απέτυχαν να κερδίσουν για δεύτερο σερί ματς στην έδρα τους και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μιχάλη Φασουλή, μετά από τρεις ήττες με 1-0.

Ηταν ένα ματς με λίγες φάσεις με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να έχει μία φλύαρη υπεροχή και να δυσκολεύεται να απειλήσει την εστία του Μάρη.

Στο 28’ ο Πιτσιλής έδωσε κάθετα στον Μανιατέα που πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν δύο καλές στιγμές...

Στο 54’ ο Μπαρσελό, που έκανε χθες ντεμπούτο, εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Μάρη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 67’ ο Φωτιάδης από αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα με τον Γεωργιόπουλο να μην προλαβαίνει για λίγο την μπάλα, σε κενή εστία.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τζεμαλάι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Ερέκι, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Μπαρσελό, Αναστασόπουλος, Διακουμής (21’ λ. τρ. Αλεξανδρόπουλος 85’ Κοντογόνης), Γεωργιόπουλος, Φωτιάδης.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μπούνας, Φιλανδριανός (58’ Διαμαντής), Πιτσιλής, Σκιάς, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος (70’ Σαμιώτης), Παχής, Κωνσταντόπουλος (87’ Μπίτσικας λ.τρ. 90’ Δοβλέτης), Μανιατέας, Πανταζής.

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr