Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 17:59

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Δίκαιη μοιρασιά

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο “Π. Μπαχράμης”, εκεί όπου ο Α.Ο. Φαραί και Σπερχογεία έμειναν στο 0-0.

 

Η μοιρασιά ήταν δίκαιη σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες φάσεις, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παρότι είχαν ελαφρά υπεροχή δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μάρη. Στο 8’ ο Μπάλλας επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 13’ σουτ του Αγγελή. Στο 25’ από κόρνερ του Αγγελή, ο Μπάλλας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’ ο Σεριάτος “έκοψε” την μπάλα στην περιοχή για τον Κωνσταντακόπουλο, που βγήκε φάτσα με τον Τσούλο, έκανε το πλασέ και την έστειλε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 55’ Ο Πανταζής προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά βλέποντας τον Τσούλο να κάνει έξοδο, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως σχεδόν πάνω στη γραμμή πρόλαβε ο Δημητρίου επίσης με κεφαλιά και την απομάκρυνε σώζοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 70’ ο Γιακουμής “έκοψε” ωραία την μπάλα για τον Χριστόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Στ. Μπούνας, Φιλανδριανός (31’ λ.τρ. Διαμαντής), Πιτσιλής, Σκιάς, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος, Παχής, Κωνσταντόπουλος (54’ Κουρέας), Σταματελόπουλος (61’ Σαμιώτης), Πανταζής.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Δημητρίου, Βεργόπουλος, Γ. Δωδεκάτος, Κορομηλάς, Αγγελής (87’ Μπαλαούρας), Μπάλλας, Ι. Καραχάλιος (46’ Δ. Μπούνας), Χριστόπουλος, Γιακουμής (81’ λ.τρ. Κάλλας).