Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 20:15

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την δεύτερη νίκη παίδες και νέοι αύριο με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

 Δεύτερη αγωνιστική αύριο Τετάρτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων με τις Μικτές παίδων και νέων της Μεσσηνίας να υποδέχονται τις ομάδες της Ζακύνθου.

 Οι ομάδες του Νομού μας στην πρεμιέρα κέρδισαν εύκολα τις αντίστοιχες ομάδες της Κεφαλληνιάς/Ιθάκης εκτός έδρας και αύριο φιλοδοξούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να μείνουν στην κορυφή των βαθμολογιών των ομίλων τους. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Η αρχή θα γίνει με το ματς των παίδων στις 11.30 π.μ. ενώ στις 1.30 μ.μ. θα ακολουθήσει το ματς των νέων. Τον αγώνα των παίδων θα διαιτητεύσει ο Μαυρακάκος με βοηθούς τους Σόβολο κια Σαββούρα, όλοι από την Λακωνία. Στο ματς των νέων θα είναι οι ίδιοι βοηθοί και διαιτητής ο Λιάρος, επίσης από την Λακωνία. Τον όμιλο των Μεσσηνιακών ομάδων συμπληρώνουν οι ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας και της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης που θα παίξουν σήμερα στον Πύργο. Στα παιχνίδια αυτά μάλιστα θα υπάρχουν Μεσσήνιοι διαιτητές. Συγκεκριμένα το ματς των παίδων που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Μάριο Καρβούνη και Νίκο Γκούμα. Το ματς των νέων που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Κουτσαναστάσης ενώ βοηθοί θα είναι και πάλι οι Καρβούνης και Γκούμας.Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Οι Μεσσηνιακές αποστολές

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και βρίσκονται στην αποστολή είναι: Παίδες: Ανδρώνης, Αντωνόπουλος, Γκράσης, Γουρνάς, Δολαπτσής, Λάππας, Λάσκαρης, Μούζος, Μπομπότσι, Μπουρίκας, Παπαδόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Παυλής, Σάλλα, Τσορόπουλος, Τσουμάνης, Φράγκος. Νέοι: Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Βρυώνης, Δημόπουλος, Ζώτος, Καλύβας, Κουμπαρούλης, Κωστέας, Οικονομέας, Παναγόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Ρουμελιώτης, Σερπάνος, Σκιαδάς, Στυλιανόπουλος, Τσιγαρίδης.