Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 15:56

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Απέδρασε με Χελά στο 89’

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Απέδρασε με Χελά στο 89’

Με γκολ του Γιάννη Χελά στο 89’ ο Πανθουριακός λύγισε χθες την αντίσταση της Ανδρούσας (1-2) και ανέβηκε στη 2η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πάμισο, από τον οποίο έχει γνωρίσει τη μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα.

Μετά το 0-1 στην πρεμιέρα, η ομάδα της Θουρίας μετρά έξι σερί νίκες, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν η δεύτερη φετινή ήττα.

 

Οι νικητές άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με την κεφαλιά του Πανταζή, όμωςστο 30’ ο Γεωργιόπουλος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 35’ ο Αργυρόπολος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 89’ ήρθε το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Πανθουριακό, με την κεφαλιά του Χελά, ύστερα από σέντρα του Σεφεράσι

 

Ανακοίνωση της Ανδρούσας για τη διαιτησία

 

Με ανακοίνωση μετά το τέλος του ματς, η διοίκηση της Ανδρούσας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Αλεξέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Ανδρούσα είχε αδικηθεί και στο προηγούμενο ματς με τον Πάμισο. Αναλυτικά:

 

«Στο ίδιο έργο θεατές. “Εγκλημα” στον Πάμισο από τον κ. Πλακογιάννη, “έγκλημα” και του κ. Αλεξέα με τη Θουρία και 5 βαθμοί κλεμμένοι από την άμοιρη την Ανδρούσα, που τολμά να σηκώσει το ανάστημά της μπροστά στα οικονομικά μεγαθήρια της κατηγορίας. Φυσικά ξέρουμε ότι βγάζοντας την ανακοίνωση κάτι τρέχει στα... γύφτικα. Σιγά μην χάσει κανείς τον... ύπνο του. Απλά όμως και μόνο σεβόμενοι τον ιδρώτα των παιδιών, μια φράση θα πούμε στους φορείς του ποδοσφαίρου. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Πλακογιάννης, ούτε κακός ο Αλεξέας, ούτε στημένη είναι η ΕΠΣΜ. Απλά κύριοι όλοι μας κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία γιατί στο τέλος θα παίζουμε μόνοι μας. Αν φυσικά βρίσκουμε παράγοντες. Αν υπάρχουν πια διαιτητές και αν κανά παιδί ασχοληθεί με το άθλημα ή προτιμήσει την ασφάλεια και την ισονομία του Play Station».

 

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Τσίρμπα.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Βαβαρουτσος, Μουλαβασίλης, Τσώνης (65’ Πατσιώτης), Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας (85’ Θεοδοσόπουλος), Χαρμπίλας (25’ Τσέλα), , Αντ. Καλογερόπουλος.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης (65’ Σεφεράσι), Οδεμισιώτης (80’ Κουρούπης), Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Ι. Τριψάς, Βυζάς (68’ Μπιτσάνης), Μουλιάτος, Χελάς, Πανταζής (87’ Δρογγίτης).