Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 16:23

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Επεσε από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

 

Τον βαθμό της ισοπαλίας και τις εντυπώσεις μοιράστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γ. Λουκαρέας” ο Απόλλων Καλαμάτας και ο Α.Ο. Φαραί, που έμειναν στο 1-1. O Aπόλλωνας έτσι έπεσε για πρώτη φορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο α’ ημίχρονο, που εκτός του ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, δεν έδειξαν διάθεση σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου, ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάσουν στο στόχο τους, που ήταν η επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Διαβολίτσι την προηγούμενη αγωνιστική. Στην επανάληψη, παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ισοφάρισαν σχεδόν με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού φάνηκαν ότι θα καταφέρουν να γυρίσουν το παιχνίδι και να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν τα κατάφεραν, αφού ο αντίπαλος τους, κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Μάρη, δυσκολεύοντας όσο μπορούσε τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Απόλλωνα.

Η φάση του αγώνα

Η φάση του αγώνα έγινε στο 9ό όταν ο Κωνσταντακόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά σχεδόν στην πλάτη των αμυντικών του Απόλλωνα για τον Σταματελόπουλο, αυτός κυνήγησε την μπάλα και προ του Μπαχράμη που βγήκε από την εστία του την προώθησε, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του αντίπαλου του. Αμέσως οι φιλοξενούμενοι, συμπαίκτες και οι άνθρωποι από τον πάγκο της ομάδας, φώναζαν στον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη να δώσει κόκκινη κάρτα στο τερματοφύλακα του Απόλλωνα, υποστηρίζοντας ότι ήταν τελευταίος και ανέτρεψε τον παίκτη του, που είχε πετάξει την μπάλα μπροστά και θα έβγαινε σε θέση για γκολ. Βέβαια δίπλα στον Μπαχράμη, είχε προλάβει να γυρίσει ο Στραβάκος και έτσι φαίνεται δεν υπήρχε η έκφραση ήταν τελευταίος παίκτης με τον διαιτητή να δείχνει μόνο κίτρινη εκτός από την υπόδειξη του φάουλ. Η απόφαση αυτή του διαιτητή εξόργισε τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα από τις έντονες διαμαρτυρίες να απομακρύνει από τον πάγκο τον παράγοντα του Α.Ο. Φαραί Κώστα Μπούνα.

Ενα λεπτό μετά ο Κουρέας που ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπαχράμη και έκανε έτσι το 0-1.

Στο ημίχρονο, αλλά και στο τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας υποστήριζαν ότι αν είχε δοθεί η κόκκινη στον Μπαχράμη, η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική και η ομάδα τους θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο ακόμη και με τη νίκη.

Φάσεις – γκολ

Στο 9' μπροστινή μπαλιά του Κωνσταντακόπουλου για τον Σταματελόπουλο, ο Μπαχράμης που είχε βγει από την εστία του τον ανέτρεψε στο ημικύκλιο της περιοχής και αμέσως ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε φάουλ. Στο 10' ο Κουρέας εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπαχράμη και πέτυχε το 0-1. Στο 14' νέο φάουλ του Κουρέα επίσης από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά αυτή τη φορά ο Μπαχράμης κατάφερε να μπλοκάρει. Στο 15' πάσα του Τσουλάκου στον Γκελγκέρια, αυτός κοντρόλαρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 37' σε σέντρα στην περιοχή ο Πιτσιλής προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά όμως την έστειλε προς την εστία της ομάδας του και ο Μάρης που εκτινάχθηκε στη δεξιά γωνία της εστίας του απέκρουσε και στη συνέχεια έδιωξε κόρνερ ο Κωνσταντακόπουλος. Στο 45' μετά από ατομική προσπάθεια ο Μιχαλόπουλος έφτασε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 46' ο Γκελγέρια έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Δ. Πανταζής υπό την πίεση του Αλεξόπουλου δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα έφτασε στον Μιχαλόπουλο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 66' κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο β' δοκάρι ο Μάρης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Παλιατσέας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 71' σέντρα του Στραβάκου στο β' δοκάρι ο Τσουλάκος έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό από κόρνερ του Κουρέα στο β' δοκάρι ο Σκιάς έκανε την κοντινή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαχράμη. Στο 83' ο Διαμαντής έκανε τη συρτή σέντρα στην περιοχή για τον Σεριάτο, όμως πρόλαβε ο Κακαλής και με τάκλιν του απέσπασε την μπάλα και στη συνέχεια ο Μπαχράμης την μπλόκαρε.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Βρυώνης και Μπασιλάρης. Στο 64’ ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί Μιχάλης Φασουλής και στο 82’ ο προπονητής του Απόλλωνα Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος απομακρύνθηκαν από τους πάγκους των ομάδων τους γιατί έντονες διαμαρτυρίες ο πρώτος και για εξύβριση ο δεύτερος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας, Παυλάκος (46' Περιβολάρης), Λαγωνικάκος, Παλιατσέας (79' Κουντάνης), Τσουλάκος, Στραβάκος, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος (79' Γρ. Πανταζής), Γκελγκέρια.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Σ. Μπούνας, Διαμαντής, Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος (92' Κατσιμαγκλής, 94' Μπίτσικας), Παχής, Κωνσταντόπουλος (90' Δοβλέτης), Σταματελόπουλος (68' Σκιάς), Δ. Πανταζής.