Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 16:58

"Να μην πάρουν τα μυαλά μας… αέρα", προειδοποεί ο Γ. Αργυρόπουλος μετά τη φοβερή ανατροπή στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Στο 33' έχανε με 3-0 από τον Τέλλο Αγρα, αλλά  στο 93… πανηγύριζε. Ο Πάμισος έκανε την ανατροπή της χρονιάς στους Γαργαλιάνους επικρατώντας με 3-4 παρότι μάλιστα αγωνίστηκε από το 77' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλεβίζου!
Ο Στέλιος Ζάρκος ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους Νησιώτες που συνεχίζουν αήττητοι και μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της Α' τοπικής.


Ο προπονητής του Παμίσου Γιώργος Αργυρόπουλος δηλώνει ότι: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ. Δεν ήταν τελικός, αλλά είχε τόσο έντονα συναισθήματα. Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα και ισχυρή προσωπικότητα. Χρειάζεται πίστη, πάθος και τρομερά ψυχικά αποθέματα για να κάνεις μια τέτοια νίκη. Μας δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια και στους παίκτες μεγάλη αυτοπεποίθηση".
Ο Γ. Αργυρόπουλος φροντίζει πάντως να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας ότι: "Η συνέχεια παραμένει δύσκολη και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος και χρειάζεται να πορευτούμε με την ίδια σοβαρότητα. Το αρνητικό από τον αγώνα με τον Αγρα είναι ότι σε 25 λεπτά δεχτήκαμε 3 γκολ σε ισάριθμες επισκέψεις, αλλά από το 30' μέχρι το 94' κάναμε εξαιρετική εμφάνιση".


Βλέπει... κορυφή


Ο Πάμισος μείωσε πλέον στους δύο βαθμούς τη διαφορά από Εθνικό και Κυπαρισσία που συγκατοικούν στο ρετιρέ της Α' τοπικής και μπορεί να βρεθεί μαζί τους την προσεχή αγωνιστική αν νικήσει την Ομόνοια και δεν υπάρξει νικητής στο ντέρμπι.
Η προετοιμασία για τη συνάντηση με την καλαματιανή ομάδα θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αλεβίζος, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των τραυματιών Πατσιώτη, Ι. Τρίψα, αλλά και του Ζάρκου που αγωνίστηκε στους Γαργαλιάνους χωρίς να έχει αποθεραπευτεί.