Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 12:49

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός Καλαμάτα - Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Η “Μαύρη Θύελλα” και μια από τις ισχυρές ομάδες της Α’ τοπικής όπως είναι ο Πανθουριακός θα έχουν δώσουν σήμερα τον πρώτο από τους δύο αγώνες τους για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την ομάδα της Θουρίας με στόχο να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει από το πρώτο ματς ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, τον οποίο είχαν κατακτήσει πέρυσι.

Οι “μελανόλευκοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παλληξουριακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, με την οποία είναι πλέον στο -3 από την κορυφή.

Ο Πανθουριακός από την άλλη προέρχεται από έξι σερί νίκες στην Α’ τοπική και είναι δεύτερος, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Θα πάει στο ματς με την Καλαμάτα ως αουτσάιντερ με σκοπό να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση εν όψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε πως το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης συνθέτουν ο Απόλλωνας και ο Πάμισος, οι οποίοι στο πρώτο ματς έφεραν 1-1 στην Καλαμάτα.

Αγωνιστικά, στην “Μαύρη Θύελλα” υπάρχουν τα προβλήματα τραυματισμών των Παπουτσογιαννόπουλου, Τσεμπερίδη, Μερκούρη και Σαραντόπουλου ενώ στον Πανθουριακό εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Δημητρακόπουλος και Χρ. Τρίψας, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Δρογγίτη και Μουστάκα.  

Το σημερινό ματς θα διαιτητεύσει ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Σκόρδο και Γεωργαντά.