Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 13:45

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Ολη η ομάδα δουλεύει για το μηδέν”, επισημαίνει ο Κώστας Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Την 5η φετινή νίκη πανηγύρισε την Κυριακή απέναντι στο Μιλτιάδη (1-0) το Διαβολίτσι και φιγουράρει στην 4η θέση της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν μάλιστα την ήττα σε 8 αγωνιστικές και με 3 γκολ, έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, κρατώντας το μηδέν στα έξι από τα 8 ματς. Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι οι 4 νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά και οι τρεις έχουν την υπογραφή του Σωκράτη Τσουκαλά, ο οποίος ήταν αυτός που έκρινε και το προχθεσινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το Διαβολίτσι νίκησε εντός με 3-2 την Εράνη, με 1-0 Α.Ο. Φαραί, Μιλτιάδη και εκτός 1-0 τον Τέλλο Αγρα και 2-0 τη Σπερχογεία.

Μακριά από την έδρα του αναδείχθηκε ακόμα ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό και 1-1 με τον Εθνικό Μελιγαλά. Η τρίτη ισοπαλία (0-0) είναι στο Διαβολίτσι με τον επίσης αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας.

“Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ρίξει το βάρος στο αμυντικό κομμάτι και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Ολη η ομάδα δουλεύει για το μηδέν. Δεν είναι μόνο ο τερματοφύλακας και οι τέσσερις αμυντικοί. Σκοπός είναι να μην δεχόμαστε γκολ και από εκεί και πέρα, ότι βγει μπροστά”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για την φετινή αήττητη πορεία.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας: “Από την αρχή έχουμε πει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σκοπό να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για να μείνουμε άνετα στην κατηγορία. Αφότου πετύχουμε την παραμονή, θα δώσουμε χρόνο σε παιδιά με λίγα λεπτά συμμετοχής, όπως ο γκολκίπερ Παύλος Σουλαντίκας που δουλεύει καλά, καθώς και άλλα παιδιά. Θα πρέπει να σταθώ και στη δουλειά που κάνει στους τερματοφύλακες ο Δανιήλ Σταυρόπουλος”. Ο Κ. Παλαμάρας σχολίασε και την αγχωτική επικράτηση με το Μιλτιάδη: “Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ηταν δύσκολο ματς και δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που είχαν υπομονή για να βάλουμε το γκολ της νίκης”.

Το Διαβολίτσι με καλή ψυχολογία ετοιμάζεται πλέον για το εξαιρετικά δύσκολο ματς στη Μεσσήνη με τον πρωτοπόρο Πάμισο, που είναι η τρίτη ομάδα της Α’ τοπικής, που συνεχίζει χωρίς ήττα. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι Στέλιος Ηλιόπουλος αποθεραπεύτηκε και θα είναι διαθέσιμος για τη Μεσσήνη, ενώ παρότι δεν θα είναι 100% έτοιμος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Γιάννης Βορίλας.