Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 14:54

Μεγάλη νίκη ο Πανθουριακός, 2-1 την Καλαμάτα πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη νίκη ο Πανθουριακός, 2-1 την Καλαμάτα πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Μεγάλη νίκη ο Πανθουριακός, 2-1 την Καλαμάτα πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ο Πανθουριακός με γκολ του Μπιτσάνη στο 18' και του Κλουβάτου στο 37' νίκησε 2-1 την Καλαμάτα που μείωσε με γκολ του Λιόλιου στο 83'. Η ομάδα της Θουρίας πήρε έτσι προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

83' Γκολ η Καλαμάτα μειώνει σε 1-2 με τον Λιόλιο. Ο Καμινιώτης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Καλογερόπουλος έκανε κοντρόλ και σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο Λιόλιο που απο κοντά με προβολή πέτυχε το 1-2.

Στο ματς των μικτών στον Πύργο, οι νέοι της Μεσσηνίας πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Τσιγαρίδη και επικράτησαν με 2-1. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα είχαν κερδίσει και οι παίδες με 1-0 με γκολ του Παπανικολόπουλου.

72' Ο Καμινιώτης πέτυχε γκολ για την Καλαμάτα, αλλά δεν μέτρησε καθώς ο Ψηλοπαναγιώτης έδωσε επιθετικό φάουλ του Ρονκάτο στον Καλλιντέρη. Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Καλαμάτας για την απόφαση.

70' Στο 70 ' παραμένει το Καλαμάτα - Πανθουριακός 0-2. Ανούσια κατοχή η Καλαμάτα χωρίς να κάνει ευκαιρίες.

Στον αγώνα των μικτών ομάδων που ολοκληρώθηκε στον Πύργο, οι παίδες της Μεσσηνίας νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα της Ηλείας με 1-0. Το ματς των νέων είναι σε εξέλιξη και είναι 1-1 περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος.

61' Παραμένει το Καλαμάτα - Πανθουριακός 0-2.

55' Τέταρτη και τελευταία αλλαγή για την Καλαμάτα, ο Καλογερόπουλος μπήκε αντί του Χελά. Στο 55' παραμένει το 0-2 για τον Πανθουριακό. Η Καλαμάτα με τις αλλαγές που έγιναν είναι πλέον πιο επιθετική αλλά δεν έχει κάνει ακόμη τη μεγάλη ευκαιρία.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Τρεις αλλαγές η Καλαμάτα. Μπαίνουν στο ματς Καμινιωτης, Τσουλάκος και Ρονκάτο. Βγήκαν Βασιλόπουλος, Ν. Νικολόπουλος και ο Αθανασόπουλος που χτύπησε στο τέλος του α' ημιχρόνου.

45' Ημίχρονο 0-2 για τον Πανθουριακό.

41' Πολλοί φίλοι του Πανθουριακού στο γήπεδο πανηγύρισαν έξαλλα τα γκολ του Πανθουριακού! Από την Καλαμάτα αποχωρεί τώρα ο Αθανασόπουλος που τραυματίστηκε.

37' Γκολ ο Πανθουριακός 0-2! Φοβερή προσπάθεια από τον Κλουβάτο που έξανε κούρσα 40 μέτρων, βρήκε δεξιά το Μουλιάτο που πέρασε το Ν. Νικολόπουλος, έκοψε στον επερχόμενο Κλουβάτο που με πλασέ πέτυχε το 0-2!

34΄Καλαμάτα - Πανθοτριακός 0-1 στο 34' με το γκολ του Μπιτσάνη από το 18'.
 
25΄Η Καλαμάτα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Λιόλιος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ορ. Νικολόπουλος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Αθανασόπουλο ο οποίος από καλή θέση έκανε το κοντρόλ αλλά σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
18' Γκολ ο Πανθουριακός! Μετά από βαθιά μπαλιά στην περιοχή, ο Μπιτσάνης έκλεψε τη μπάλα από τον Καντούτση πρόλαβε την έξοδο του Μπεσσή και με πλασε πέτυχε το 0-1 για τον Πανθουριακό.
 
10' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Θυμίζουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Στον άλλο ημιτελικό Απόλλωνας και Πάμισος έχουν φέρει 1-1 στο πρώτο ματς στην Καλαμάτα και ο επαναληπτικός θα γίνει και σε αυτό το ζευγάρι στις 20 Δεκεμβρίου.
 
1' Ξεκίνησε το παιχνίδι
 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Μπεσσής, Αθανασόπουλος (46' λ.τ. Τσουλάκος), Βασιλόπουλος (46' Ρονκάτο), Νινιός, Ζαχαρόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Β. Χελάς (55' Καλογερόπουλος), Ν. Νικολόπουλος (46' Καμινιώτης), Ορ. Νικολόπουλος, Τσατσόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ Καλλιντέρης, Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Οδεμισιώτης, Τριανταφυλλάκης (60' λ.τ. Παντσιώτης), Ι. Τρίψας, Χελάς, Δρογγίτης, Μπιτσάνης (70' Πανταζής), Μουλιάτος (80' Βυζάς), Μουστάκας (75' Σεφεράσι).