Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 16:49

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 5-0: Ανετη επιστροφή στις νίκες, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ

Γράφτηκε από τον

Με το εντυπωσιακό 5-0 και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ επικράτησε ο Πανθουριακός του Α.Ο. Φαραί χθες βράδυ στον Κορδία, στο ματς με το οποίο έπεσε η “αυλαία” της 11ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση – θυσία να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο Διαβολίτσι και καθάρισαν ουσιαστικά το ματς από το 11’, όταν και έκαναν το 2-0. Ο Αργυρόπουλος στο 2’ άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή και ο Μουστάκας στο 11’ διπλασίασε τα τέρματα του Πανθουριακού.

Στο 55’ από ωραία ενέργεια και ασίστ του Βυζά, ο Μουλιάτος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 67’ ο Μπιτσάνης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κλουβάτος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 83’, ενώ στο 90’ ο Πανταζής είχε σουτ στο δοκάρι.

Mε την 9η φετινή νίκη ο Πανθουριακός έφθασε τους 27 βαθμούς και απέχει 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Α’ τοπική Πάμισο, ενώ ο Α.Ο. Φαραί με 9 βαθμούς είναι στην 12η θέση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Κομπιλίρη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Ι. Τρίψας (70’ Λάσκαρης), Παντσιώτης (46’ Βυζάς), Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Μουστάκας (60’ λ.τρ. Σεφεράσι), Μουλιάτος, Πανταζής, Κουρούπης, Χελάς (60’ Μπιτσάνης).

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Στ. Μπούνας (75’ Ηλ. Μπούνας), Σαμιώτης (46’ Κατσιμαγκλής), Διαμαντής, Κουρέας (65’ Δοβλέτης), Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος, Παχής, Σταματελόπουλος, Μανιατέας, Πανταζής.