Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 12:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πάει για τρεις μεταγραφές ακόμη

Γράφτηκε από τον

Στο μεταγραφικό κομμάτι θα ρίξουν το βάρος στην “Μαύρη Θύελλα” τις επόμενες μέρες.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις βασικών παικτών τα οποία και φιλοδοξεί να καλύψει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Αργεντίνοι Λούκα Βιγκιλάντε και Χαβιέ Αντρες και τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση των δελτίων τους. Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Χρήστος Γκασούκας, ο οποίος μάλιστα έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Πανηλειακό.

Στόχος είναι να προστεθούν στο ρόστερ τρεις παίκτες ακόμη. Ενας κεντρικός αμυντικός, ένας ακραίος επιθετικός και ένας σέντερ φορ. Οσον αφορά την περίπτωση του Τορεζάνι, θα ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ώρα με τις πιθανότητες επιστροφής του παίκτη να είναι αρκετές.

Συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα σήμερα θα γίνει και η συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα με τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο να προορίζεται για την θέση του προέδρου.

Τέλος, θυμίζουμε ότι μετά την ισοπαλία με τον Πανηλειακό η Καλαμάτα παραμένει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και 4 πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα διακόπτεται αυτή την Κυριακή και συνεχίζεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με την Καλαμάτα να παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Βάρδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στην ομάδα της Βάρδας είχαμε παραίτηση του προπονητή Ηλία Φωτόπουλο και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Σε καλό κλίμα η συνάντηση

με τους οργανωμένους

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση της διοίκησης της Καλαμάτας με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων, όπου αποφασίστηκε ότι θα πορευτούν μαζί για το καλό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση την διοίκηση εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής Κώστας Σωρανίδης που συζήτησε με τους εκπρόσωπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας Δημήτρη Πρεζεράκο και Νίκο Τσάλτα, χθες το το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου.

Αποφασίστηκε η άμεση συνεργασία των δύο πλευρών για το καλό του συλλόγου, με τους Πρεζεράκο και Τσάλτα να τονίζουν πως θα συνεχίσουν να πράττουν, ότι έκαναν τόσα χρόνια, να στέκονται δίπλα στην ομάδα.

Από την άλλη, ο κύριος Σωρανίδης, επισήμανε την ξεκάθαρη θέση της διοίκησης τονίζοντας πως η δύναμη της "Μαύρης Θύελλας" είναι ο κόσμος της.