Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 18:51

Με στόχο τη νίκη ο Αστέρας Αρφαρών θα υποδεχθεί αύριο τον ΑΟ Φαραί

Γράφτηκε από τον

Χωρίς άγχος και με στόχο τη νίκη, θα αγωνιστεί αύριο στις 3 το απόγευμα ο Αστέρας Αρφαρών στην εξ αναβολής συνάντηση του με τον Α.Ο. Φαραί. Η ομάδα των Αρφαρών στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, η οποία λόγω γηπεδικών συνθηκών δεν είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί την Καλαματιανή ομάδα και θα προσπαθήσει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.


Για αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής του Αστέρα Παναγιώτης Βούτσας δήλωσε στο "Notosport": «Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος για τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε. Οι τρεις πόντοι θα μας βοηθήσουν και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχεια».
Ο νεαρός προπονητής μας είπε και δύο λόγια για την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ανδρούσα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα. «Κάναμε δύο ατομικά λάθη και τα πληρώσαμε με δύο γκολ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «σε γενικές γραμμές δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι θετικό γιατί κάναμε λάθη σε ατομικό επίπεδο. Χρειάζεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος να είμαστε πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Από το αυριανό ματς θα απουσιάσει ο νεαρός Βασίλης Ψωμάρας, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη μικτή νέων στη Σπάρτη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τερματοφύλακα Γιώργου Νιάρχου, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Γιαννακόπουλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σφυρίζει ο Μπλάνας

Το παιχνίδι έχει οριστεί να διαιτητεύσει ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς διαιτητές τον Χαράλαμπο Καστανά και τη Σοφία Αθανασοπούλου.