Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 19:18

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-0: Συνέχισαν το αήττητο σερί

Γράφτηκε από τον

 

Στο 0-0 έμειναν χθες Ανδρούσα και Απόλλωνας Καλαμάτας και διεύρυναν το αήττητο σερί τους, οι γηπεδούχοι στις 5 αγωνιστικές και οι φιλοξενούμενοι στις 8.

Η Ανδρούσα, που προερχόταν από 4 συνεχόμενες νίκες, βρίσκεται στην 3η θέση της Α’ τοπικής και οι Καλαματιανοί στην 5η θέση. Ο ιστορικός σύλλογος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Στο 35’ θα μπορούσε πάντως να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κατσίποδας βρήκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα στο σουτ του Τσουλάκου και με τη βοήθεια και του δοκαριού έμεινε το 1-0. Στο πρώτο μέρος η Ανδρούσα είχε δύο καλές στιγμές με Χαρμπίλα και Βλαχόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ την εδαφική τους υπεροχή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Γιαννακλή και Παναγιωτόπουλο.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Μουλαβασίλης (76’ Γ. Καλογερόπουλος), Τσώνης, Δασκαλάκης, Τσέλα, Βλαχόπουλος (70’ Πατσιώτης), Γεωργιόπουλος (20’ λ.τρ. Χαρμπίλας, 60’ Αντ. Καλογερόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Παπαδέας, Μανωλόπουλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια (80’ Παλιατσέας, Τσουλάκος (60’ Αντεμάι).