Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 13:11

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΜ: "Δεν είναι μαζί μας ο Μπιστικέας", λέει ο Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΜ: "Δεν είναι μαζί μας ο Μπιστικέας", λέει ο Βασιλόπουλος

 

 

"Δεν είναι μαζί μας ο Μπιστικέας." έλεγε το Σάββατο ο Τάκης Βασιλόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα - Τσικλητήρας Πύλου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο επικεφαλής της μίας εκ των δύο παρατάξεων που διεκδικούν την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, παρουσία και άλλων συνεργατών του, με ύφος προσβλητικό και σε δημόσιο χώρο έλεγε "ποιος σας είπε αυτά τα πράγματα, αλλά έτσι είσαστε όλοι τυχάρπαστοι" και όταν του ζητήσαμε να πάρει πίσω το χαρακτηρισμό, το... γύρισε και έλεγε ότι δεν αναφέρεται στους δημοσιογράφους, αλλά σε αυτούς που τους τα λένε. Τόνισε μάλιστα ότι ο Μπιστικέας κατεβαίνει ως ανεξάρτητος στις εκλογές και πως η δική του ομάδα είναι 11 άτομα, τα οποία, όπως και την άλλη ομάδα, αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή η "Ελευθερία" και τα οποία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βασιλόπουλος σε ερώτησή μας.

Ο Γιώργος Μπιστικέας, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο και δήλωσε άγνοια γι' αυτά που είπε ο τελευταίος το απόγευμα του Σαββάτου!

Να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου είναι ενιαίο, αλλά οι υποψήφιοι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, μιας και δεν έχει επέλθει συμφωνία για συνεργασία, με τις επαφές ωστόσο να συνεχίζονται. Το βέβαιο είναι ότι η "Ελευθερία" επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΜ όσον αφορά τα ονόματα των 23 υποψηφίων (τακτικά μέλη) που αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή.

Θυμίζουμε, ότι στην παράταξη με επικεφαλής τον Τάκη Βασιλόπουλο βρίσκονται οι Γιώργος Ψυχογιάννης - Ψυρογιάννης, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αλέκος Διονυσόπουλος,Γιώργος Χουλιάρας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Γιώργος Γαϊτάνης, Παναγιώτης Νινιός, Χρήστος Κορομηλάς, Βασίλης Φωτεινάκης, Μανώλης Κατρής. Ο Γιώργος Μπιστικέας, σύμφωνα με όσα είπε ο Βασιλόπουλος το Σάββατο μεσημέρι στο γήπεδο, δεν ανήκει στην ομάδα, αλλά είναι ανεξάρτητος.

Στη δεύτερη παράταξη, είχαμε αναφέρει ότι επικεφαλής θα είναι ο Βασίλης Σπηλιώτης ή ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος. Μας διευκρινίστηκε όμως, ότι δεν έχει οριστεί επικεφαλής και ότι είναι μια ομάδα παραγόντων, που θέλει να αναλάβει την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

Σε αυτήν εκτός από τους Σπηλιώτη και Αλεξανδρόπουλο, είναι ακόμα οι Αγγελος Γεωργόπουλος, Νίκος Ρούτσης, Κώστας Μπούνας, Νίκος Λιόγας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Διονύσης Ψαλλίδας, Γιώργος Χριστόπουλος και Γιώργος Φωτεινός.