Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 12:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1-0: Ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον

 

Τέλος στο σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 7 Γενάρη και το 0-1 με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, έβαλε χθες ο Τσικλητήρας, με αντίπαλο επίσης αρκαδική ομάδα.

Ο λόγος για το Λεωνίδιο, που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και χωρίς νίκη μετά από 17 αγωνιστικές. Η ομάδα της Πύλου νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιαννόπουλου στο 75’ και με την πρώτη νίκη στο δεύτερο γύρο της Γ’ εθνικής, ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και αυτό γιατί τόσο η Αχαϊκή, όσο και ο Διαγόρας Βραχνέικων γνώρισαν χθες την ήττα.

Ετσι ο Τσικλητήρας κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή, στις εναπομείναντες 5 αγωνιστικές του 5ου ομίλου.

Στο χθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πολλές ευκαιρίες.

Ο Γιαννόπουλος στο 75' το "χρυσό" γκολ 

Ο γκολκίπερ όμως του Λεωνιδίου και η αστοχία κράτησαν το 0-0 μέχρι το 75’, όταν ο Γιαννόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα ο Γεωργιόπουλος είχε βρεθεί 3 φορές σε θέση για γκολ, ο Χατζηστάμου 2, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Σεντεμέντες, Σουσίου. Το σημαντικό είναι ότι η Πύλος δεν “γκέλαρε” στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς του πρωταθλήματος και ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χατζηδάκης, Σβίγκος, Γεωργιάδης, Τσάτσος, Σεντεμέντες, Νιόκκας, Πύλιος (65’ Αμπραχαμιάν), Ρήγας (58’ Κροτσίδας) Γεωργιόπουλος (87’ Κωστόπουλος), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (59’ Σουσίου).

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γιαννούσης, Λάτσης, Βρεττάκης, Σαρρής (81’ Παύλος), Μπούρας, Κατής (59’ Κατσικαδάς) Χιώτης, Πορφύρης (61’ Λάλας), Κύριος, Βερβέσος, Μπακάλης.